Libnet.ro
UNICEF

12:30

Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost sef Mossad

Antena3 Antena3,
Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost sef Mossad

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, potrivit riseproject. ro. Conform sursei citate,. continuă pe Antena3

Rise Project: Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost director al Mossad (FOTO, VIDEO)

Patru israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor, dar si pentru tentative de compromitere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit riseproject. ro. Suspectii, Dan Zorella si Avi.

Laura Codruta Kovesi, spionata de fosti agenti ai Mossad pentru razbunare

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost spionata de fosti agenti Mossad, in incercarea de a o compromite. Doi dintre spioni au fost arestati la Bucuresti, iar unul a marturisit tot. Procurorii DIICOT, care au deschis o ancheta in acest caz, banuiesc ca in spatele actiunii se afla a victima a DNA, care ar fi avut tot interesul sa se razbune.

RISE Project: Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA.

RISE Project: Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad; patru israelieni sunt anchetati de DIICOT

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, scriu jurnalistii de la RISE Project.

Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, informeaza Rise Project.

Cum arata tanarul care a terorizat-o pe Laura Codruta Kovesi

Spynews. ro a publicat primele imagini cu tanarul arestat pentru ca a terorizat familia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si a incercat sa acceseze ilegal contul de e-mail al magistratului. Vedeti.

Cine a fost Meir Dagan, presedintele firmei care o spiona pe Laura Codruta Kovesi

Meir Dagan, fost director Mossad in perioada 2002-2011, a fost presedinte de onoare al Black Cube pana in urma cu trei saptamani, cand a murit.

Reactia Codrutei Kovesi dupa ce a fost spionata: A fost o incercare nereusita de intimidare

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a precizat miercuri, referitor la informatiile aparute in presa potrivit carora s-ar fi intentionat intimidarea sa, ca a fost vorba despre o.

Surse: Anchetatorii romani cerceteaza posibile incercari de intimidare a Laurei Codruta Kovesi de catre fosti ofiteri de informatii israelieni

Anchetatorii romani cerceteaza posibile incercari de intimidare si hartuire a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, au declarat surse citate de Agerpres. Au fost incercari de intimidare si hartuire a sefei DNA si a apropiatilor, precizeaza sursele citate. Aceleasi surse sustin ca firma Black Cube ar fi angajat fosti ofiteri de informatii israelieni sa faca acest lucru la comanda unui client, cel mai probabil inculpat intr-un dosar DNA.

Prima reactie a Laurei Codruta Kovesi in scandalul privind spionarea sa de catre fosti ofiteri de informatii israelieni: A fost o incercare nereusita de intimidare

A fost o incercare nereusita de intimidare - este prima reactie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in scandalul privind spionarea sa si posibile incercari de intimidare venite din partea unor fosti ofiteri de informatii israelieni, potrivit Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )