Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful ANAF cere analizarea activitatii vamilor, dupa cresterea contrabandei cu tigari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Seful ANAF cere analizarea activitatii vamilor, dupa cresterea contrabandei cu tigari

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan - Nicolae Stan, a dispus efectuarea unei analize a activitatii din ultimul an a Directiei Generale a Vamilor si a directiilor regionale vamale, in vederea identificarii cauzelor care au dus la cresterea traficului ilicit cu tigarete. continuă pe Ziarul Bursa

Noul presedinte ANAF cere verificarea activitatii Directiei Generale a Vamilor

Presedintele ANAF, Bogdan Nicolae Stan, a dispus efectuarea unei analize a activitatii din ultimul an a Directiei Generale a Vamilor si a Directiilor Regionale Vamale, in vederea identificarii cauzelor care au dus la cresterea traficului ilicit cu tigarete, anunta Administratia Fiscala prin intermediul unui comunicat de presa.

Noul sef al ANAF a dispus verificarea activitatii din ultimul an a Directiei Vamilor, pe motiv ca a crescut contrabanda

Noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Nicolae Stan, a dispus analizarea activitatii din ultimul an a Directiei Generale a Vamilor si a Directiilor Regionale Vamale din cadrul institutiei fiscale, pentru a descoperi cauzele care au dus la cresterea contrabandei cu tigarete, a anuntat luni ANAF.

Seful ANAF: Nu a avut loc niciun control referitor la averea presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele ANAF, Bogdan-Nicolae Stan, a negatinformatia potrivit careia institutia pe care o conduce ar fi declansat un control pentru a stabili daca familia Iohannis a declarat la Fisc veniturile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )