Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Antenelor, Sorin Alexandrescu, audiat la DNA in dosarul de santaj.

România Liberă România Liberă,
Seful Antenelor, Sorin Alexandrescu, audiat la DNA in dosarul de santaj.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu,a fost audiat, joi dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul de santaj asupra directorului RCS/RDS, Ioan Bendei, informeaza B1TV. Tot joi, Tribunalul Bucuresti a decis sa-i prelungeasca interdictia de a parasi tara cu inca 29 de zile. La iesirea din sediul DNA, directorul Antenelor nu a dorit sa ofere declaratii jurnalistilor. Citeste si Cum justifica judecatorii eliberarea directorului Antena TV Magistratii au decis, in 6 iunie, . continuă pe România Liberă

Seful Antenelor, Sorin Alexandrescu, audiat din nou la DNA in dosarul de santaj.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu,a fost audiat, joi dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul de santaj asupra directorului RCS/RDS, Ioan Bendei, informeaza B1TV. Tot joi, Tribunalul Bucuresti a decis sa-i prelungeasca interdictia de a parasi tara cu inca 29 de zile. La iesirea din sediul DNA, directorul Antenelor nu a dorit sa ofere declaratii jurnalistilor. Citeste si Cum justifica judecatorii eliberarea directorului Antena TV Magistratii au decis, in 6 iunie, .

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, audiat la DNA in dosarul de santaj

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Bucuresti, acolo unde este audiat de procurori in dosarul de santaj asupra directorului RCS/RDS, Ioan Bendei. Tribunalul.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, audiat la DNA in dosarul de santaj (VIDEO)

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat joi dimineata la sediul DNA Bucuresti, acolo unde a fost audiat de procurori in dosarul de santaj asupra directorului RCS/RDS, Ioan Bendei. Tot joi,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )