Libnet.ro
UNICEF

23:00

Seful Centrului National Cyberint (SRI): Atacul cibernetic de vineri contracarat de SRI a fost unul 'tintit', la adresa unor angajati ai MAE

Hotnews Hotnews,
 Seful Centrului National Cyberint (SRI): Atacul cibernetic de vineri contracarat de SRI a fost unul

Atacul cibernetic contracarat de Cyberint vineri, saptamana trecuta, a vizat Ministerul Afacerilor Externe MAE), respectiv a fost unul tintit la adresa unor angajati din cadrul acestei institutii, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Europol: Atacul cibernetic de vineri a afectat 200.000 de computere din 150 de tari. Numarul va creste puternic luni cand lumea revine la munca

Atacul cibernetic de proportii care a pornit vineri a afectat 200. 000 de computere din 150 de tari, spune seful agentiei de combatere a criminalitatii Europol care adauga ca se teme de faptul ca numarul de victime va creste puternic cand oamenii se vor intoarce luni la munca si isi vor deschide calculatoarele.

UPDATE Uzina Dacia si-a reluat activitatea, dupa atacul cibernetic de vineri

Platforma industriala de la Mioveni si-a reluat luni activitatea in mod normal, dupa ce vineri si sambata a fost afectata de atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry. Si uzine din Franta si Slovenia ale Renault au avut de suferit, la fel si uzina Nissan din Marea Britanie.

Europol: Situatia s-a stabilizat in Europa, dupa atacul cibernetic de vineri

Guvernele europene si companiile par sa fi reusit, luni dimineata, sa evite un nou haos cibernetic, au declarat, luni, reprezentantii Europol, potrivit AFP.

Uzina Dacia si-a reluat activitatea, dupa atacul cibernetic de vineri

Activitatea uzinei Dacia a fost reluata, luni dimineata, dupa ce grupul Dacia-Renault a fost afectat de atacul ransomware WannaCry de vineri, a anuntatAntena 3.

Reactia SRI, dupa atacul cibernetic de saptamana trecuta

SRI reactioneaza dupa atacul cibernetic care a afectat peste 150 de tari. Serviciul face un exercitiu de securitate cibernetica pentru a vedea cum raspund institutiile de stat si private la un atac de acest .

Moscova nu crede in virusi: Vladimir Putin NEAGA orice implicare in atacul CIBERNETIC WannaCry. Cine se joaca cu planeta?

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile.

Directorul Europol: Atacul cibernetic a facut 200.000 de victime in cel putin 150 de tari. Este posibil ca, luni, numarul celor afectati sa creasca

Directorul Europol, Rob Wainwright, a declarat ca atacul cibernetic care a avut loc vineri la nivel mondial a 200. 000 de victime, in special companii, in cel putin 150 de tari, informeaza.

Vladimir Putin neaga orice implicare in atacul cibernetic WannaCry

Rusia nu are absolut nicio legatura cu atacul cibernetic fara precedent care a afectat vineri cel putin 150 de tari, a sustinut luni presedintele rus Vladimir Putin, in conditiile in care hackerii rusi sunt acuzati frecvent de atacuri informatice de anvergura, in special Statele Unite ale Americii, scrie AFP.

Casa Alba: Atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry a fost dezvoltat de hackeri sau de un alt stat

Atacul cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care a afectat la finalul saptamanii trecute peste 200. 000 de calculatoare din intreaga lume si pare sa-si fi domolit puternic viteza de raspandire la inceputul acestei saptamani a fost dezvoltat, cel mai probabil, de hackeri sau de un alt stat, afirma Casa Alba, potrivit Reuters.

DIICOT deschide un dosar penal in legatura cu atacul cibernetic

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele zile. Procurorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )