Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, audiat in dosarul in care este anchetat accidentul aviatic din Apuseni

Adevărul Adevărul,
Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, audiat in dosarul in care este anchetat accidentul aviatic din Apuseni

Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, este audiat de procurorii sectiei militare din cadrul Parchetul General in dosarul privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni. continuă pe Adevărul

Seful Jandarmeriei Romane, audiat in ancheta accidentului aviatic din Apuseni

Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, este audiat la aceasta ora in dosarul accidentului aviatic din Apuseni. Toti cei care nu si-au facut treaba in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni vor.

Seful Jandarmeriei, Mircea Olaru, audiat de procurori in dosarul accidentului aviatic din Apuseni

SefulJandarmeriei Romane, Mircea Olaru, este audiat luni la Parchetul General, fiind citat de procurorii militari in dosarul in care se investigheaza accidentul aviatic din MuntiiApuseni. in acest.

Seful Jandarmeriei, audiat in dosarul accidentului din Apuseni.

Seful Jandarmeriei, Mircea Olaru, este audiat, luni, de procurori, in dosarul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, conform Mediafax. Citeste si: Accident aviatic Apuseni. Parchetul a extins cercetarile: Au fost audiati 50 de martori. Printre ei, angajati ai MAI si MApN Potrivit surselor citate, Mircea Olaru a fost chemat sa se prezinte la Sectia parchetelor militare, care ancheteaza cauzele accidentului aviatic produs in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni. Peste 50 de persoane, intre care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )