Libnet.ro
UNICEF

06:00

Seful Jandarmeriei, audiat in dosarul accidentului din Apuseni.

România Liberă România Liberă,
Seful Jandarmeriei, audiat in dosarul accidentului din Apuseni.

Seful Jandarmeriei, Mircea Olaru, este audiat, luni, de procurori, in dosarul accidentului aviatic din Muntii Apuseni, conform Mediafax. Citeste si: Accident aviatic Apuseni. Parchetul a extins cercetarile: Au fost audiati 50 de martori. Printre ei, angajati ai MAI si MApN Potrivit surselor citate, Mircea Olaru a fost chemat sa se prezinte la Sectia parchetelor militare, care ancheteaza cauzele accidentului aviatic produs in 20 ianuarie, in Muntii Apuseni. Peste 50 de persoane, intre care . continuă pe România Liberă

Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, audiat in dosarul in care este anchetat accidentul aviatic din Apuseni

Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, este audiat de procurorii sectiei militare din cadrul Parchetul General in dosarul privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai MAI si MApN, audiate in cazul accidentului din Apuseni

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate, intre 20 februarie si 5 martie, in dosarul privind accidentul din Apuseni, potrivit Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai MAI si MApN, audiate in cazul accidentului din Apuseni

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate,in dosarul privind accidentul din.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Apuseni. Adrian Iovan nu era la mansa avionului care s-a prabusit

Adrian Iovan nu era la mansa avionului care s-a prabusit in Apuseni in momentul accidentului. Copilotul Razvan Petrescu era la comanda avionului, el ocupanduse de directia si viteza cu care mergea avionul. in.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Apuseni. Adrian Iovan NU ERA la mansa avionului care s-a prabusit

Pilotul Adrian Iovan NU era la mansa avionului care s-a prabusit in Apuseni in momentul accidentului. Copilotul Razvan Petrescu era la comanda avionului, el ocupanduse de directia si viteza cu care mergea.

Accidentul din Apuseni: angajati MAI si MApN, audiati

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate, intre 20 februarie si 5 martie, in dosarul privind accidentul din Apuseni, potrivit.

Zeci de persoane, inclusiv angajati din ministerele Apararii si de Interne, audiate in cazul accidentului din Apuseni

50 de persoane, printre care si angajati din ministerele Apararii si de Interne, au fost audiate pana acum de procurorii care ancheteaza accidentul aviatic din Apuseni. in ultimele doua saptamani, procurorii .

Seful Jandarmeriei Romane, audiat in ancheta accidentului aviatic din Apuseni

Seful Jandarmeriei Romane, Mircea Olaru, este audiat la aceasta ora in dosarul accidentului aviatic din Apuseni. Toti cei care nu si-au facut treaba in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni vor.

Premiera in transplant cu medicii supravietuitori din Apuseni: Am transformat un pod intr-o sectie cu aparatura de ultima ora

Medicii supravietuitori ai accidentului din Apuseni continua sa salveze vieti. De aceasta data au reusit o premiera in materie de transplanturi. Medicii de la Spitalul Sf. Maria din Capitala au efectuat.

Drumul din Apuseni distrus in urma accidentului aviatic a fost reparat: Acesta va purta numele lui Adrian Iovan

Veste buna pentru salvatorii din Apuseni. Dupa ce saptamani in sir au cerut autoritatilor sa repare drumul comunal, distrus in urma operatiunilor de salvare care au urmat tragicului accident aviatic din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )