Libnet.ro
UNICEF

08:00

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai MAI si MApN, audiate in cazul accidentului din Apuseni

B1 B1,
Peste 50 de persoane, intre care angajati ai MAI si MApN, audiate in cazul accidentului din Apuseni

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate,in dosarul privind accidentul din. continuă pe B1

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai MAI si MApN, audiate in cazul accidentului din Apuseni

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate, intre 20 februarie si 5 martie, in dosarul privind accidentul din Apuseni, potrivit Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.

Accidentul din Apuseni: angajati MAI si MApN, audiati

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate, intre 20 februarie si 5 martie, in dosarul privind accidentul din Apuseni, potrivit.

PROTEST LA MIOVENI: 11.000 de persoane, intre care si angajati ai Automobile Dacia, vor construirea unei autostrazi

Aproximativ 11. 000 de persoane, membri de sindicat de la Automobile Dacia, dar si familii ale acestora, au protestat, miercuri, pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor din Mioveni, cerand construirea autostrazii Pitesti - Sibiu, sustinerea.

Accidentul aviatic din Apuseni. Peste 50 de persoane au fost audiate in acest caz, printre care si victimele incindetului

Peste 50 de persoane au fost audiate de procurori in dosarul privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Printre acestea s-au numarat victimele incidentului, controlori de trafic aerian, dar si angajati ai ministerelor de Interne si de Aparare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )