Libnet.ro
UNICEF

10:30

Accidentul aviatic din Apuseni. Peste 50 de persoane au fost audiate in acest caz, printre care si victimele incindetului

Adevărul Adevărul,
Accidentul aviatic din Apuseni. Peste 50 de persoane au fost audiate in acest caz, printre care si victimele incindetului

Peste 50 de persoane au fost audiate de procurori in dosarul privind accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Printre acestea s-au numarat victimele incidentului, controlori de trafic aerian, dar si angajati ai ministerelor de Interne si de Aparare. continuă pe Adevărul

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai MAI si MApN, audiate in cazul accidentului din Apuseni

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate, intre 20 februarie si 5 martie, in dosarul privind accidentul din Apuseni, potrivit Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie, transmite Mediafax.

Zeci de persoane, inclusiv angajati din ministerele Apararii si de Interne, audiate in cazul accidentului din Apuseni

50 de persoane, printre care si angajati din ministerele Apararii si de Interne, au fost audiate pana acum de procurorii care ancheteaza accidentul aviatic din Apuseni. in ultimele doua saptamani, procurorii .

Accidentul din Apuseni: angajati MAI si MApN, audiati

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate, intre 20 februarie si 5 martie, in dosarul privind accidentul din Apuseni, potrivit.

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai MAI si MApN, audiate in cazul accidentului din Apuseni

Peste 50 de persoane, intre care angajati ai Ministerului Afecerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, dar si controlori de trafic aerian, au fost audiate,in dosarul privind accidentul din.

Explozie urmata de un incendiu intr-un bloc din Medgidia: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc de locuinte din Medgidia si care a fost urmata de un incendiu puternic, transmite Mediafax. Explozia a avut loc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )