Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful OPC Constanta, retinut de DNA pentru dare de mita

B1 B1,
 Seful OPC Constanta, retinut de DNA pentru dare de mita

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita. Mihai Perifan a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant cand dadea. continuă pe B1

Seful OPC Constanta prins in flagrant cand dadea 15.000 euro mita. Mihai Perifan a fost retinut de procurorii DNA

Seful Comisariatului Judetean pentru protectia Consumatorilor Constanta a cazut in plasa procurorilor anti-coruptie. Mihai Perifan a fost retinut pentru 24 ore dupa ce a fost prins in flagrant cand dadea mita unui politist pentru a schimba cursul unui dosar penal. Alaturi de el a ai fost retinut si inspectorul ANAF Damu Fudulea.

Ionut Lupescu, un consilier local din Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita

Consilierul local ploiestean Ionut Ionescu, angajat al S. Hidro Prahova S. , firma la care actionar este Consiliul Judetean Prahova, care a fost retinut pentru luare de mita in derularea unor contracte pe fonduri europene a fost arestat preventiv de Tribunalul Prahova. Judecatorii de la Tribunalul Prahova au admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA Ploiesti pe numele lui Ionut Ionescu, acuzat de trei infractiuni de luare de mita, potrivit Mediafax.

Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, si Daniel Capra, a doua oara la DNA pentru confruntare

Fostul primar din Ploiesti Iulian Badescu a fost adus vineri, la DNA pentru a fi confruntat cu denuntatorul sau, Dan Capra, finantatorul FC Petrolul Ploiesti, noteaza Agerpres. O prima confruntare intre Iulian.

DNA: Inspector antifrauda si sef OPC Constanta, retinuti

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a sefului Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta si a unui inspector din cadrul ANAF - Directia Generala Antifrauda.

Fostul primar al Ploiestiului, la DNA pentru o noua confruntare

Fostul primar al Ploiestiului a fost adus din arest, la DNA Ploiesti unde urmeaza sa se confrunte cu denuntatorul sau, patronul Clubului de fotbal Petrolul Ploiesti Daniel Capra, arestat si el pentru evaziune.

Prezentatorul Realitatea TV Rares Bogdan, la sediul DNA pentru a lamuri declaratia lui Vanghelie

Rares Bogdan a venit, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a cerut procurorului din dosarul lui Marian Vanghelie sa-l primeasca pentru a sta de vorba, dupa ce primarul Sectorului 5 ar fi facut o referire la el intr-o discutie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )