Libnet.ro
UNICEF

22:00

Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu: Ioan Ghencean, sub control judiciar

B1 B1,
Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu: Ioan Ghencean, sub control judiciar

Seful Politiei din Negresti Oas, Ioan Ghencean, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca nu a luat masuri imediate pentru identificarea autorilor unei infractiuni cu violenta, informeaza. continuă pe B1

DNA: Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Seful Politiei din Negresti Oas, Oradea,este urmarit penal pentru abuz in serviciu, pentru ca nu a luat masuri pentru identificarea autorilor unei infractiuni, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Seful Politiei din orasul Negresti Oas, judetul Satu Mare, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, pentru ca nu a luat masuri pentru identificarea autorilor unei infractiuni, infomreaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

DNA: Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal, pentru favorizarea faptuitorului

Senatorul Alexandru Cordos este urmarit penal, pentru favorizarea faptuitorului. Astfel, senatorul a avertizat mai multe persoane cercetate de procurorii DNA ca le sunt interceptate convorbirile, anunta un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

SEFUL POLITIEI din Tripoli, Libia, a fost ASASINAT

Seful politiei din Tripoli, Libia, colonelul Mohamed al-Suisi, a fost asasinat, marti, de persoane inarmate si cu fetele acoperite, relateaza AFP, conform B1TV.

Libia: Seful politiei din Tripoli a fost asasinat

Barba and ti inarma and ti and si cu cagule l-au asasinat in cursul zilei de astazi pe and seful poli and tiei din Tripoli, colonelul Mohamed al-Souissi, a informat o sursa din cadrul serviciilor de securitate libiene, relateaza AFP.

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru favorizarea infractorului

Senatorul PSD Alexandru Cordos este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru favorizarea faptuitorului, dupa ce ar fi avertizat mai multe persoane ca sunt interceptate de procurorii anticoruptie.

Libia: Seful Politiei din capitala Tripoli a fost asasinat

Colonelul Mohamed al-Suisi, seful politiei din Tripoli, Libia, a fost asasinat, marti, de persoane inarmate si cu fetele acoperite, relateaza AFP. Colonelul al-Suisi a fost asasinat de un grup de indivizi neidenti.

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal dupa ce a dezvaluit interceptari intr-un dosar

Senatorul PSDAlexandru Cordos este urmarit penal dupa ce a dezvaluit interceptari intr-un dosar, in sarcina sa retinandu-se infractiunea de favorizare a faptuitorului, potrivit unui comunicat al.

Acuzatii de hartuire sexuala la Politia Voineasa. Seful politiei, mutat la o sectie din celalalt colt al judetului Valcea

Acuzatii de hartuire sexuala impotriva sefului politiei din statiunea Voineasa. Doua politiste au raportat conducerii Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Valcea ca seful lor, comisarul Dumitru Licu, le-a facut avansuri. Conducerea IPJ il muta pe comisarul Licu la un post de politie din celalalt capat al judetului Valcea.

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal de DNA pentru favorizarea faptuitorului

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmarii penale fata de senatorul PSD Alexandru Cordos, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de favorizare a faptuitorului, el fiind acuzat ca a avertizat persoane dintr-un dosar penal ca le sunt interceptate convorbirile.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )