Libnet.ro
UNICEF

00:08

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru favorizarea infractorului

Adevărul Adevărul,
Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal pentru favorizarea infractorului

Senatorul PSD Alexandru Cordos este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru favorizarea faptuitorului, dupa ce ar fi avertizat mai multe persoane ca sunt interceptate de procurorii anticoruptie. continuă pe Adevărul

DNA: Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal, pentru favorizarea faptuitorului

Senatorul Alexandru Cordos este urmarit penal, pentru favorizarea faptuitorului. Astfel, senatorul a avertizat mai multe persoane cercetate de procurorii DNA ca le sunt interceptate convorbirile, anunta un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal de DNA pentru favorizarea faptuitorului

Procurorii anticoruptie au dispus inceperea urmarii penale fata de senatorul PSD Alexandru Cordos, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de favorizare a faptuitorului, el fiind acuzat ca a avertizat persoane dintr-un dosar penal ca le sunt interceptate convorbirile.

Senatorul PSD Alexandru Cordos, urmarit penal dupa ce a dezvaluit interceptari intr-un dosar

Senatorul PSDAlexandru Cordos este urmarit penal dupa ce a dezvaluit interceptari intr-un dosar, in sarcina sa retinandu-se infractiunea de favorizare a faptuitorului, potrivit unui comunicat al.

Senatorul Alexandru Cordos, urmarit penal de DNA

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fa and ta de senatorul Alexandru Cordo and s, in sarcina caruia s-a re and tinut infrac and tiunea de favorizare a faptuitorului, potrivit unui comunicat emis de DNA.

DNA: Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Seful Politiei din Negresti Oas, Oradea,este urmarit penal pentru abuz in serviciu, pentru ca nu a luat masuri pentru identificarea autorilor unei infractiuni, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu: Ioan Ghencean, sub control judiciar

Seful Politiei din Negresti Oas, Ioan Ghencean, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca nu a luat masuri imediate pentru identificarea autorilor unei infractiuni cu violenta, informeaza.

Seful Politiei din Negresti Oas, urmarit penal pentru abuz in serviciu

Seful Politiei din orasul Negresti Oas, judetul Satu Mare, este urmarit penal pentru abuz in serviciu, pentru ca nu a luat masuri pentru identificarea autorilor unei infractiuni, infomreaza Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Senator clujean, urmarit penal de DNA. Ce zice PSD Cluj: Alexandru Cordos este o persoana serioasa si responsabila care isi va dovedi nevinovatia

DNA Cluj a anuntat marti, 12 august, intr-un comunicat, ca a inceput urmarirea penala impotriva senatorului PSD Cluj Alexandru Cordos. Procurorii spun ca acesta ar fi avertizat mai multe persoane ca sunt interceptate de procurorii DNA, el fiind finul ofiterului din cadrul DNA Cluj, Valentin Tatar, care a dat informatii confidentiale din doua anchete ale DNA, inclusiv in cazul presedintelui suspendat al CJ Cluj, Horea Uioreanu.

Scandalul sangelui vandut: Directorul urmarit penal a fost mutat sef la Expeditii

Parchetul de pe langa Judecatoria Slobozia a inceput in urma cu o luna urmarirea penala fata de directorul adjunct al Institutului National de Hematologie Transfuzionala, Corina Posea, pentru ca ar fi stiut ce se intampla la Centrul de Transfuzii de la Slobozia.

Udrea: Laura Georgescu protejeaza practicile de la Antena 3; am scris un denunt penal pentru abuz in serviciu

Elena Udrea, presedintele PMP a declarat, luni, ca partidul pe care il reprezinta a scris un denunt penal impotriva presedintelui DNA, Laura Georgescu, pe care o acuza ca protejeaza, prin lipsa de reactie, practicile de la Antena 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )