Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, ridicat de procurorii DNA

B1 B1,
Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, ridicat de procurorii DNA

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor care au avut loc la sediul regiei, dar si la Consiliul Judetean. continuă pe B1

Adrian Gambuteanu, seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, ridicat de DNA

Adrian Gambuteanu, Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta a fost ridicat in urma perchezitiilor facute de DNA.

UPDATE Adrian Gambuteanu, seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, ridicat de DNA

Adrian Gambuteanu, seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, a fost ridicat in urma perchezitiilor facute de DNA.

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, ridicat de DNA, in dosarul lui ...

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost ridicat, miercuri, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor care au avut loc la sediul regiei, dar si la CJ, in dosarul in care a fost ridicat si Nicusor Constantinescu, conform Mediafax. Citeste si: Nicusor Constantinescu, ridicat de procurori. Perchezitii la CJ Constanta.

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, retinut in dosarul lui Constantinescu

Seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul in care aceeasi masura preventiva a fost dispusa in cazul.

Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, retinut de procurori: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie. El este acuzat de abuz in serviciu La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

UPDATE Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, retinut de procurori: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii anticoruptie. El este acuzat de abuz in serviciu. La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

Nicusor Constantinescu, seful CJ Constanta, la intrarea in sediul DNA: Normal ca mi-e frica de o eventuala arestare

Seful Consiliului Judetean CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost adus, miercuri la pranz, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de la Bucuresti. La intrarea in sediul DNA acesta a precizat ca se teme de o eventuala arestare. De asemenea, a fost adus la audieri si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )