Libnet.ro
UNICEF

14:30

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, RETINUT dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga

România Liberă România Liberă,
Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, RETINUT dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga

Ion-Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 3.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 30.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, ARESTAT, dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga. Decizia NU este definitiva

Ion-Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost arestat preventiv

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost arestat preventiv. Alexandru Baloi, managerul spitalului judetean Prahova, a fost prins miercuri, de procurorii DNA in flagrant, in.

Procurorii vor cere arestarea lui Badoi, managerul Spitalului Groazei din Ploiesti

Managerul Spitalului Groazei din Ploiesti a fost scos cu catuse din sediul DNA si dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost audiat pana tarziu in noapte. Anchetatorii l-au prins in.

Seful Spitalului Judetean Ploiesti si-a ruinat cariera pentru o mita de 6.500 de lei. Procurorii cer arestarea preventiva a lui Alexandru Baloi

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA dupa ce, miercuri, 26 august, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei de la un om de afaceri, in centrul Bucurestiului.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, retinut pentru 24 de ore pentru infractiunea de luare de mita

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, pana pe 28 august, ora 01. 30, pentru inculpaul Ion-Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta.

UPDATE Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, prins in flagrant in timp ce lua mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Ploiesti, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei de la un om de afaceri.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita. Acesta ar fi fost prins in flagrant cu 3.000 de lei, primiti de la denuntator

DNA l-a retinut azi noapte, la ora 01. 30, pe managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Ion Alexandru Baloi, acuzat de luare de mita in forma continuata, informeaza un comunicat al Directiei. Potrivit procurorilor, acesta a primit in perioada aprilie 2014-iulie 2015, de la un om de afaceri, o cota de 20% din valoarea facturilor emise de firma acestuia in cadrul contractului incheiat cu spitalul.

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru luare de mita: Decizia nu este definitiva

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzat de luare de mita, informeaza Agerpres. Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )