Libnet.ro
UNICEF

12:30

Seful Spitalului Judetean Ploiesti si-a ruinat cariera pentru o mita de 6.500 de lei. Procurorii cer arestarea preventiva a lui Alexandru Baloi

Adevărul Adevărul,
Seful Spitalului Judetean Ploiesti si-a ruinat cariera pentru o mita de 6.500 de lei. Procurorii cer arestarea preventiva a lui Alexandru Baloi

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA dupa ce, miercuri, 26 august, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei de la un om de afaceri, in centrul Bucurestiului. continuă pe Adevărul

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 3.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 30.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

DNA cere arestarea preventiva a lui Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti

Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti, a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita, in forma continuata, pentru decontarea unor lucrari efectuate la spital de o firma. in cursul zilei de joi, acesta va fi dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, retinut de catre DNA

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, Ion-Alexandru Baloi, a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii anticoruptie, care il acuza de luare de mita, in forma continuata, pentru decontarea unor lucrari efectuate la spital de o firma.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, ARESTAT, dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga. Decizia NU este definitiva

Ion-Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, RETINUT dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga

Ion-Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti a fost retinut pentru luare mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost retinut pentru luare de mita. A fost prins in flagrant in Bucuresti in timp ce primea 30. 000 de lei de la un afacerist pentru.

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, prins in timp ce primea 30.000 de lei

Alexandru Baloi, managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, a fost prins in timp ce primea 30. 000 de lei, surse judiciare precizand ca ar fi vorba de o mita pentru decontarea unor lucrari.

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost arestat preventiv

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost arestat preventiv. Alexandru Baloi, managerul spitalului judetean Prahova, a fost prins miercuri, de procurorii DNA in flagrant, in.

UPDATE Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, prins in flagrant in timp ce lua mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Ploiesti, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei de la un om de afaceri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )