Libnet.ro
UNICEF

12:30

DNA cere arestarea preventiva a lui Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti

Adevărul Adevărul,
DNA cere arestarea preventiva a lui Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti

Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti, a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita, in forma continuata, pentru decontarea unor lucrari efectuate la spital de o firma. in cursul zilei de joi, acesta va fi dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. continuă pe Adevărul

Seful Spitalului Judetean Ploiesti si-a ruinat cariera pentru o mita de 6.500 de lei. Procurorii cer arestarea preventiva a lui Alexandru Baloi

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA dupa ce, miercuri, 26 august, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei de la un om de afaceri, in centrul Bucurestiului.

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost arestat preventiv

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost arestat preventiv. Alexandru Baloi, managerul spitalului judetean Prahova, a fost prins miercuri, de procurorii DNA in flagrant, in.

Directorul SJU Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, a fost retinut joi dimineata, pentru 24 de ore, pentru luare de mita, in urma flagrantului realizat in Bucuresti.

UPDATE Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, prins in flagrant in timp ce lua mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) din Ploiesti, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei de la un om de afaceri.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita. Acesta ar fi fost prins in flagrant cu 3.000 de lei, primiti de la denuntator

DNA l-a retinut azi noapte, la ora 01. 30, pe managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Ion Alexandru Baloi, acuzat de luare de mita in forma continuata, informeaza un comunicat al Directiei. Potrivit procurorilor, acesta a primit in perioada aprilie 2014-iulie 2015, de la un om de afaceri, o cota de 20% din valoarea facturilor emise de firma acestuia in cadrul contractului incheiat cu spitalul.

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, retinut de catre DNA

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, Ion-Alexandru Baloi, a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii anticoruptie, care il acuza de luare de mita, in forma continuata, pentru decontarea unor lucrari efectuate la spital de o firma.

DNA cere urmarirea penala pentru Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu

Fostii ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu sunt la Instanta suprema, unde ar putea fi pusi sub urmarire penala, dupa ce procurorii DNA au cerut redeschiderea dosarului in care cei doi sunt susp.

Procurorii vor cere arestarea lui Badoi, managerul Spitalului Groazei din Ploiesti

Managerul Spitalului Groazei din Ploiesti a fost scos cu catuse din sediul DNA si dus in arestul Politiei Capitalei, dupa ce a fost audiat pana tarziu in noapte. Anchetatorii l-au prins in.

Andronescu si Athanasiu, la ICCJ. DNA cere redeschiderea a doua dosare penale pentru contracte atribuite in mandatele lor de ministri ai Educatiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, solicitari ale DNA pentru redeschiderea a doua dosare penale, din 2006 si 2007, avandu-i ca protagonisti pe doi fosti ministri ai Educatiei, Ecaterina Andronescu si Theodor Atanasiu.

Andronescu si Athanasiu, la ICCJ. DNA cere reinceperea urmaririi penale pentru unele contracte atribuite in mandatele lor

Ecaterina Andronescu si Theodor Athanasiu au ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie, care va judeca solicitarea DNA de reincepere a urmaririi penale in cazul celor doi, intr-un dosar vizand contracte atribuite in timpul mandatelor lor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )