Libnet.ro
UNICEF

14:30

DNA cere urmarirea penala pentru Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu

Antena3 Antena3,
DNA cere urmarirea penala pentru Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu

Fostii ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu sunt la Instanta suprema, unde ar putea fi pusi sub urmarire penala, dupa ce procurorii DNA au cerut redeschiderea dosarului in care cei doi sunt susp. continuă pe Antena3

DNA cere urmarirea penala pentru Andronescu si Athanasiu. Sedinta s-a amanat pentru 8 septembrie

07 -Andronescu, nemultumita ca e tarata in instanta: Sunt un om corect, platesc un lucru pe care nu l-am facutUPDATE 12. 44- Avocatii lui Andronescu si Athanasiu au spus azi ca decizia.

Inalta Curte judeca joi cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale pe numele fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, joi, cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale a unui dosar pe numele fostilor ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu.

DNA a cerut redeschiderea unui dosar pe numele fostilor ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu

Procurorii anticoruptie au cerut judecatorilor Curtii Supreme redeschiderea unui dosar mai vechi in care sunt vizati fostii ministri ai Eduatiei, Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu. Solicitarea a fost.

Andronescu si Athanasiu, la ICCJ. DNA cere redeschiderea a doua dosare penale pentru contracte atribuite in mandatele lor de ministri ai Educatiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, solicitari ale DNA pentru redeschiderea a doua dosare penale, din 2006 si 2007, avandu-i ca protagonisti pe doi fosti ministri ai Educatiei, Ecaterina Andronescu si Theodor Atanasiu.

Andronescu si Athanasiu, la ICCJ. DNA cere reinceperea urmaririi penale pentru unele contracte atribuite in mandatele lor

Ecaterina Andronescu si Theodor Athanasiu au ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie, care va judeca solicitarea DNA de reincepere a urmaririi penale in cazul celor doi, intr-un dosar vizand contracte atribuite in timpul mandatelor lor.

Ecaterina Andronescu, in lacrimi: Sa vina sa ma impuste in piata publica!

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a comentat, joi, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, decizia procurorilor de a cere redeschiderea dosarului sau. Sa trec printr-o asemenea situatie este.

Cum si-a consolidat Ecaterina Andronescu influenta in Educatie

In ultimii 15 ani, atunci cand PSD s-a aflat la putere, Ecaterina Andronescu a condus direct sau din umbra destinele Educatiei cu mana de fier, iar exodul tinerilor spre Occident, lipsa de performanta a universitatilor si lipsa de coerenta legislativa i se pot imputa.

DNA cere arestarea preventiva a lui Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti

Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti, a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita, in forma continuata, pentru decontarea unor lucrari efectuate la spital de o firma. in cursul zilei de joi, acesta va fi dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Curtea Suprema judeca joi o cerere a DNA de reincepere a urmarii penale a fostilor ministri Andronescu si Atanasiu

Fostii ministri ai Educatiei Ecaterina Andronescu si Theodor Athanasiu s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Curtii Supreme unde magistratii vor lua in discutie solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de reincepere a urmarii penale in cazul celor doi intr-un dosar privind atribuirea unor contracte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )