Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ecaterina Andronescu, in lacrimi: Sa vina sa ma impuste in piata publica!

Antena3 Antena3,
Ecaterina Andronescu, in lacrimi: Sa vina sa ma impuste in piata publica!

Fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu a comentat, joi, in emisiunea Subiectiv de la Antena 3, decizia procurorilor de a cere redeschiderea dosarului sau. Sa trec printr-o asemenea situatie este. continuă pe Antena3

Inalta Curte judeca joi cererea DNA de redeschidere a urmaririi penale pe numele fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) judeca, joi, cererea DNA de confirmare a redeschiderii urmaririi penale a unui dosar pe numele fostilor ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu.

DNA a cerut redeschiderea unui dosar pe numele fostilor ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu

Procurorii anticoruptie au cerut judecatorilor Curtii Supreme redeschiderea unui dosar mai vechi in care sunt vizati fostii ministri ai Eduatiei, Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu. Solicitarea a fost.

DNA cere urmarirea penala pentru Ecaterina Andronescu si Alexandru Athanasiu

Fostii ministri Alexandru Athanasiu si Ecaterina Andronescu sunt la Instanta suprema, unde ar putea fi pusi sub urmarire penala, dupa ce procurorii DNA au cerut redeschiderea dosarului in care cei doi sunt susp.

Cum si-a consolidat Ecaterina Andronescu influenta in Educatie

In ultimii 15 ani, atunci cand PSD s-a aflat la putere, Ecaterina Andronescu a condus direct sau din umbra destinele Educatiei cu mana de fier, iar exodul tinerilor spre Occident, lipsa de performanta a universitatilor si lipsa de coerenta legislativa i se pot imputa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )