Libnet.ro
UNICEF

14:30

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, retinut de catre DNA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, retinut de catre DNA

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, Ion-Alexandru Baloi, a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii anticoruptie, care il acuza de luare de mita, in forma continuata, pentru decontarea unor lucrari efectuate la spital de o firma. continuă pe Wall-Street Ro

DNA cere arestarea preventiva a lui Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti

Ion Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean Ploiesti, a fost retinut, miercuri noapte, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care il acuza de luare de mita, in forma continuata, pentru decontarea unor lucrari efectuate la spital de o firma. in cursul zilei de joi, acesta va fi dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Directorul Spitalului Judetean Ploiesti, prins in timp ce primea 30.000 de lei

Alexandru Baloi, managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, a fost prins in timp ce primea 30. 000 de lei, surse judiciare precizand ca ar fi vorba de o mita pentru decontarea unor lucrari.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, retinut de DNA pentru luare de mita. Acesta ar fi fost prins in flagrant cu 3.000 de lei, primiti de la denuntator

DNA l-a retinut azi noapte, la ora 01. 30, pe managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, Ion Alexandru Baloi, acuzat de luare de mita in forma continuata, informeaza un comunicat al Directiei. Potrivit procurorilor, acesta a primit in perioada aprilie 2014-iulie 2015, de la un om de afaceri, o cota de 20% din valoarea facturilor emise de firma acestuia in cadrul contractului incheiat cu spitalul.

Seful Spitalului Judetean Ploiesti si-a ruinat cariera pentru o mita de 6.500 de lei. Procurorii cer arestarea preventiva a lui Alexandru Baloi

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA dupa ce, miercuri, 26 august, a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei de la un om de afaceri, in centrul Bucurestiului.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti a fost retinut pentru luare mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost retinut pentru luare de mita. A fost prins in flagrant in Bucuresti in timp ce primea 30. 000 de lei de la un afacerist pentru.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti, retinut de procurorii DNA

Procurorii DNA l-au retinut pe Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, pentru luare de mita, in forma continuata, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la un om de afaceri, informeaza un comunicat al DNA.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti, retinut pentru 24 de ore pentru infractiunea de luare de mita

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore, pana pe 28 august, ora 01. 30, pentru inculpaul Ion-Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgenta.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 3.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 3. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, audiat, dupa ce a fost prins in FLAGRANT, in timp ce primea 30.000 de lei SPAGA

Alexandru Baloi, seful Spitalului Judetean Ploiesti a fost prins, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita 30. 000 de lei, in Piata Romana din Capitala.

Seful Spitalului Judetean din Ploiesti, RETINUT dupa ce a fost prins in timp ce lua spaga

Ion-Alexandru Baloi, manager al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, in forma continuata, potrivit unui comunicat DNA.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )