Libnet.ro
UNICEF

19:16

Sejur in inima padurii, aproape de schitul de la Cetatuia. Cei mai multi turisti vin din marile orase

Adevărul Adevărul,
Sejur in inima padurii, aproape de schitul de la Cetatuia. Cei mai multi turisti vin din marile orase

Proprietarii unei pensiuni din judetul Buzau le ofera turistilor alternativa de a evada din agitatia oraselor, intr-o zona izolata unde pe o raza de cativa kilometri numai cateva maicute sihastre mai vietuiesc. Pensiunea se afla la in inima padurii de pe dealul Cetatuia, aproape de Manastirea Ciolanu. Pensiuni izolate in judetul Buzau sunt in toata zona de munte a judetului Buzau. continuă pe Adevărul

Stirile ProTV: Armata Romna, printre cei mai buni angajatori. Salariile si beneficiile angajatilor

Armata Romana a devenit unul dintre cei mai apreciati angajatori din tara. Potrivit unui studiu facut de o platforma de recrutare online - la care au participat 100. 000 de oameni - Ministerul Apararii Nationale, se claseaza pe locul 8.

Donald Trump, laudat de un celebru scriitor francez: Este unul dintre cei mai buni presedinti americani pe care i-am vazut

Donald Trump este un presedinte bun. Sub acest titlu, scriitorul Michel Houellebecq, unul dintre cei mai apreciati autori francezi ai momentului, semneaza un articol de opinie in Harpers Magazine in care sustine.

Cabral este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a murit

Cabral Ibacka este in doliu. Unul dintre cei mai buni prieteni ai sai a incetat din viata. Acesta era patronul unei firme de hosting implicate recent intr-un scandal de amploare. Da, Horia il chema. Si era.

Liber profesionistii din Romania, cei mai nemultumiti din UE de munca lor

Aproape jumatate 48%) dintre liber profesionistii Uniunii Europene se declarau, in 2017, foarte satisfacuti de locul lor de munca, insa acest grad de satisfactie variaza foarte mult intre statele membre, de la un varf de 83% in Suedia pana.

Top cei mai buni angajatori in 2018. IT-ul pierde teren in fata companiilor financiare

Vodafone Romania, OMV Petrom si Banca Transilvania ocupa primele trei pozitii in topul celor mai buni angajatori din Romania, realizat de BestJobs. In primele zece pozitii din top se mai regasesc ING Bank, cat si angajatori din retail, Auchan, Altex si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )