Libnet.ro
UNICEF

01:05

Semnal PUTERNIC transmis de SUA si UE in privinta situatiei din Ucraina

Antena3 Antena3,
Semnal PUTERNIC transmis de SUA si UE in privinta situatiei din Ucraina

Secretarul de Stat american, John Kerry, a exprimat sustinere pentru opozitia ucraineana, afirmand ca Statele Unite si Uniunea Europeana sunt alaturi de poporul ucrainean in lupta pentru apropierea de Europa,. continuă pe Antena3

Consilierul lui Putin: Criza din Ucraina, provocata de SUA si aliati din NATO.

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va pierde puterea daca nu va invinge rebeliunea, afirma un consilier al Kremlinului, afirmand ca Statele Unite si alte tari membre NATO sunt la originea crizei din Ucraina, informeaza agentia AFP, citata de Mediafax. Viktor Ianukovici se confrunta cu o lovitura de stat, afirma Serghei Glaziev. Citeste si: Ianukovici, acuzat de opozitie de incalcarea Constitutiei El este garantul Constitutiei. Fie apara statul ucrainean si invinge rebeliunea, .

UPDATE: Opozitia din Ucraina avertizeaza ca ARMATA VA INTERVENI iN FORTA

UPDATE 11:40 - Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa.

Catherine Ashton: Situatia din Ucraina este foarte ingrijoratoare

Sefa diplomatiei europene Catherine Ashton a anuntat vineri ca va efectua o noua vizita la Kiev saptamana viitoare, pentru a contribui la rezolvarea crizei politice din Ucraina, ea precizand ca situatia din aceasta tara este foarte ingrijoratoare, relateaza AFP.

Ungaria a creat o celula de criza pentru un posibil val de refugiati din Ucraina

Ministerul ungar de Interne a creat o structura speciala care sa gestioneze un eventual aflux de refugiati din Ucraina, pe fondul crizei din aceasta tara. Ungaria este pregatita sa gestioneze un posibil val.

Grupul de la Visegrad condamna cu severitate violentele din Ucraina.

Sefii de Guvern din cadrul Grupului de la Visegrad Ungaria, Polonia, Cehia si Slovacia) au adoptat miercuri seara, la Budapesta, o declaratie comuna prin care condamna violentele din Ucraina, relateaza Mediafax. Noi, premierii Cehiei, Ungariei, Poloniei si Slovaciei, ne exprimam profunda ingrijorare in legatura cu evenimentele din Ucraina si condamnam cu severitate violentele care au afectat deja mai multe vieti, au declarat ei. Nu exista niciun motiv care ar putea justifica violenta, au .

Revolta din Ucraina, filmata si transmisa in direct pe Internet

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor.

Revolta din Ucraina, transmisa in direct pe Internet.

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor oficiale, sau cum intervin fortele de ordine impotriva manifestantilor, relateaza Mediafax. Posturile de televiziune pe Internet s-au inmultit de la inceputul protestelor, iar toate ofera programe in direct sustinute de prezentatori purtand casti cu microfon care transmit din studiouri .

Toata lumea lupta cu autoritatile. Cat de mult se implica romanii din Ucraina in protestele antiguvernamentale

Sub acoperirea anonimatului, romanii din Ucraina sustin ca se implica in protestele antiguvernamentale de la Kiev, in timp ce oficialii comunitatii se declara adeptii pacii si ai negocierii si afirma ca romanii nu iau parte la evenimentele care au dus.

Opozant rapit si torturat din Ucraina, arestat la domiciliu.

Militantul de opozitie ucrainean Dmitro Bulatov , disparut in urma cu o saptamana, va fi arestat la domiciliu, fiind suspectat de organizare de dezordine in masa, a anuntat vineri Ministerul de Interne citat de agentia Interfax, preluata de AFP, relateaza Agerpres. Citeste si: Ucraina: Represiune sangeroasa, opozanti ucisi de lunetisti Ministerul a explicat ca Dmitro Bulatov era cautat de pe 24 ianuarie ca suspect de organizare de dezordine in masa, ceea ce prevede plasarea lui in arest .

LIVE VIDEO TEXT Ce efecte are revolta din Ucraina asupra Romaniei si a comportamentului Rusiei in regiune? Intalnire online cu expertul Octavian Milewski

Rusia a testat noi rachete de croaziera in ciuda tratatelor in vigoare, scria in urma cu doua zile New York Times. Vladimir Putin ii critica pe liderii UE. Protestele continua in cea mai mare tara din estul Europei, Ucraina, multi vorbind despre posibilitatea unui razboi civil. Reintram in logica celor doua blocuri geopolitice opuse? Poate juca Romania un rol pozitiv in chestiunea ucraineana? Care sunt sansele europene ale Republicii Moldova in noul context? Expertul Octavian Milewski raspunde intrebarilor cititorilor intr-o intalnire online.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )