Libnet.ro
UNICEF

14:01

Catherine Ashton: Situatia din Ucraina este foarte ingrijoratoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Catherine Ashton: Situatia din Ucraina este foarte ingrijoratoare

Sefa diplomatiei europene Catherine Ashton a anuntat vineri ca va efectua o noua vizita la Kiev saptamana viitoare, pentru a contribui la rezolvarea crizei politice din Ucraina, ea precizand ca situatia din aceasta tara este foarte ingrijoratoare, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Consilier prezidential rus: Criza din Ucraina este provocata de SUA si de aliati din cadrul NATO

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va pierde puterea daca nu va invinge rebeliunea, este de parere un consilier al Kremlinului, afirmand ca Statele Unite si alte tari membre NATO sunt la originea crizei.

Consilier al lui Putin: Criza din Ucraina este provocata de SUA si de aliati din cadrul NATO

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, va pierde puterea daca nu va invinge rebeliunea, afirma un consilier al Kremlinului. Oficialul rus spune ca Statele Unite si alte tari membre NATO sunt la originea.

Revolta din Ucraina, filmata si transmisa in direct pe Internet

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor.

Revolta din Ucraina, transmisa in direct pe Internet.

Revolta din Ucraina este filmata cu telefoane smartphone si transmisa in direct pe Internet, unde, chiar daca imaginea este uneori neclara, se poate vedea cum zboara coctail-urile Molotov asupra cladirilor oficiale, sau cum intervin fortele de ordine impotriva manifestantilor, relateaza Mediafax. Posturile de televiziune pe Internet s-au inmultit de la inceputul protestelor, iar toate ofera programe in direct sustinute de prezentatori purtand casti cu microfon care transmit din studiouri .

Edward Snowden si Catherine Ashton, propusi la Premiul Nobel pentru Pace

Americanul Edward Snowden si sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, au fost propusi vineri drept candidati la Premiul Nobel pentru Pace de Grupul Verzilor si, respectiv, de presedintele Grupului Socialist.

Edward Snowden si Catherine Ashton, propusi la Premiul Nobel pentru Pace

Americanul Edward Snowden si sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, au fost propusi vineri drept candidati la Premiul Nobel pentru Pace. Cei doi au fost propusi de Grupul Verzilor si, respectiv, de.

Ucraina: Opozitia avertizeaza ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, potrivit AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la forta, cu participarea armatei, a transmis Arseni Iateniuk, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, in cursul unei intrevederi cu oficiali europeni. Armata ucraineana l-a indemnat vineri pe presedintele Viktor Ianukovici sa adopte masuri de urgenta pentru stabilizarea situatiei din tara, in contextul protestelor masive ale opozitiei pro-europene.

UPDATE: Opozitia din Ucraina avertizeaza ca ARMATA VA INTERVENI iN FORTA

UPDATE 11:40 - Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa.

Ucraina: Armata cere presedintelui Yanukovici sa ia 'masuri de urgenta' pentru a stabiliza situatia din tara. Victoria Nuland merge la Kiev pentru a incuraja 'formarea unui nou guvern'

Armata ucraineana i-a cerut presedintelui Viktor Ianukovici sa ia masuri de urgenta pentru a stabiliza situatia din tara, se arata intr-un comunicat de presa publicat vineri dimineata pe site-ul Ministerului ucrainean al Apararii, potrivit AFP. Intre timp, Departamentul de stat american a anuntat ca asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, se va opri la Kiev saptamana viitoare, in cadrul unei vizite in Europa, ocazie cu care se va intalni cu oficiali guvernamentali, lideri ai opozitiei, ai societatii civile si cu reprezentanti ai mediului de afaceri.

Ungaria a creat o celula de criza pentru un posibil val de refugiati din Ucraina

Ministerul ungar de Interne a creat o structura speciala care sa gestioneze un eventual aflux de refugiati din Ucraina, pe fondul crizei din aceasta tara. Ungaria este pregatita sa gestioneze un posibil val.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )