Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ucraina: Opozitia avertizeaza ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Opozitia avertizeaza ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, potrivit AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la forta, cu participarea armatei, a transmis Arseni Iateniuk, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, in cursul unei intrevederi cu oficiali europeni. Armata ucraineana l-a indemnat vineri pe presedintele Viktor Ianukovici sa adopte masuri de urgenta pentru stabilizarea situatiei din tara, in contextul protestelor masive ale opozitiei pro-europene. continuă pe Hotnews

Ucraina: Opozitia se teme ca armata va interveni impotriva protestatarilor.

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, conform Mediafax. Citeste si: Opozant rapit si torturat din Ucraina, arestat la domiciliu Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la forta, cu participarea armatei, a transmis Arseni Iateniuk, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, in cursul unei intrevederi cu oficiali europeni. Citeste si: Partidul lui Timosenko, anchetat penal pentru .

UPDATE: Opozitia din Ucraina avertizeaza ca ARMATA VA INTERVENI iN FORTA

UPDATE 11:40 - Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa.

Opozitia ucraineana avertizeaza privind posibilitatea unei interventii armate impotrivva manifestantilor

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, scrie AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la.

Opozitia din Ucraina: Armata va interveni impotriva manifestantilor

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP.

Ucraina: Opozitia il acuza pe presedinte ca a incalcat Constitutia

Trei lideri ai opozitiei l-au acuzat joi pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici ca a incalcat Constitutia, exersand un santaj asupra deputatilor partidului sau in momentul votului pentru amnistirea manifestantilor arestati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )