Libnet.ro
UNICEF

23:00

Senat: Comisia juridica discuta in 18 septembrie cazul ministrului Varujan Vosganian

Antena3 Antena3,
Senat: Comisia juridica discuta in 18 septembrie cazul ministrului Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut. continuă pe Antena3

Comisia juridica din Senat discuta in 18 septembrie cazul ministrului Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut inceperea urmaririi penale.

Comisia juridica a Senatului va discuta in 18 septembrie cazul Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut inceperea urmaririi penale. Ministrul a fost invitat la comisie in 1 octombrie pentru a-si sustine punctul de vedere.

Tudor Chiuariu: Cazul Vosganian va fi discutat pe 18 septembrie de catre Comisia Juridica

Comisia juridica a Senatului se va intruni pe data de 18 septembrie intr-o sedinta secreta pentru a studia materialul probator in cazul lui Varujan Vosganian pentru care Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Tudor Chiuariu: Cazul Vosganian va fi discutat pe 18 septembrie de catre Comisia Juridica (VIDEO)

Comisia juridica a Senatului se va intruni pe data de 18 septembrie intr-o sedinta secreta pentru a studia materialul probator in cazul lui Varujan Vosganian pentru care Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

Comisia juridica din Senat a dat aviz negativ proiectului Rosia Montana. Senatorii Comisiei juridice au dat marti aviz negativ, in unanimitate, la proiectul de lege privind exploatarea minereurilor.

Comisia Juridica a Senatului a respins proiectul Rosia Montana

Comisia Juridica a Senatului a respins marti proiectul privind exploatarea miniera de la Rosia Montana, a anuntat presedintele comisiei, liberalul Tudor Chiuariu.

Comisia Juridica a Senatului a respins proiectul de lege care aproba exploatarea aurifera de Rosia Montana

Comisia Juridica a Senatului a respins marti proiectul de lege al Guvernului care aproba exploatarea aurifera de Rosia Montana, a anuntat presedintele comisiei, liberalul Tudor Chiuariu.

Doctrina KABBALEI. Filosofia religioasa a evreilor - din 18 septembrie la toate chioscurile ...

In istoria omenirii a existat mereu un curent subteran de gandire, transmis printr-un lant neintrerupt de initiati. In premiera, Romania libera va dezvaluie aceste comori ascunse printr-o colectie de 6 volume de exceptie. Miercuri 18 septembrie, primul volum din colectie, dezvaluie misterele Kabbalei, filosofia religioasa a evreilor. Pret special, carte si ziar, 10 lei, disponibile la toate chioscurile de difuzare a presei doar impreuna cu ziarul Romania libera. Urmeaza miercuri 25 septembrie, .

Comisia juridica si cea de administratie din Senat au dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

30: Proiectul Rosia Montana a primit aviz negativ si de la Comisia de administratie din Senat. La baza deciziei au stat obiectiile facute de senatori privind neconstitutionalitatea proiectului de.

Legea maidanezilor, dezbatuta in Comisia juridica de la ora 17.00. Sorin Oprescu a fost invitat la discutii

Presedintel Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca proiectul de lege privind cainii fara stapan va fi analizat astazi de comisiile juridica si de administratie ale Camerei, urmand ca sa fie dezbatut si votat marti in plen.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )