Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tudor Chiuariu: Cazul Vosganian va fi discutat pe 18 septembrie de catre Comisia Juridica (VIDEO)

B1 B1,
Tudor Chiuariu: Cazul Vosganian va fi discutat pe 18 septembrie de catre Comisia Juridica (VIDEO)

Comisia juridica a Senatului se va intruni pe data de 18 septembrie intr-o sedinta secreta pentru a studia materialul probator in cazul lui Varujan Vosganian pentru care Parchetul de pe langa inalta Curte de. continuă pe B1

Tudor Chiuariu: Cazul Vosganian va fi discutat pe 18 septembrie de catre Comisia Juridica

Comisia juridica a Senatului se va intruni pe data de 18 septembrie intr-o sedinta secreta pentru a studia materialul probator in cazul lui Varujan Vosganian pentru care Parchetul de pe langa inalta Curte de.

Tudor Chiuariu: Vosganian are nevoie de timp sa isi pregateasca apararea in mod temeinic.

Presedintele comisiei juridice din Senat, Tudor Chiuariu, a declarat marti ca Varujan Vosganian va fi audiat abia peste doua saptamani pentru a avea timp sa isi pregateasca temeinic apararea. E nevoie de doua saptamani pentru ca orice persoana aflata intr-o astfel de situatie, in fata unei acuzatii foarte grave, sa aiba timp sa isi pregateasca apararea in mod temeinic. Dreptul la aparare e un drept fundamental si ne aflam, dupa cum rezulta din referatul care ne-a fost transmis, in fata unui .

Comisia juridica din Senat discuta in 18 septembrie cazul ministrului Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut inceperea urmaririi penale.

Senat: Comisia juridica discuta in 18 septembrie cazul ministrului Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut.

Comisia juridica a Senatului va discuta in 18 septembrie cazul Vosganian

Comisia juridica a Senatului se va intruni in 18 septembrie, in sedinta secreta, pentru a studia materialul probator in cazul ministrului Varujan Vosganian, pentru care Parchetul de pe langa ICCJ a cerut inceperea urmaririi penale. Ministrul a fost invitat la comisie in 1 octombrie pentru a-si sustine punctul de vedere.

Tudor Chiuariu: Nu mai este necesar un referendum privind cainii maidanezi

Presedintele Comisiei juridice, senatorul PNL Tudor Chiuariu, a declarat marti ca in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de lege privind cainii fara stapan nu mai este necesar un.

Tudor Chiuariu: Un referendum privind cainii comunitari nu mai este necesar (VIDEO)

Tudor Chiuariu, presedintele Comisiei Juridice, a declarat, marti, ca in urma aprobarii de catre Camera Deputatilor a proiectului de lege privind cainii fara stapan, un referendum nu mai este necesar.

Doctrina KABBALEI. Filosofia religioasa a evreilor - din 18 septembrie la toate chioscurile ...

In istoria omenirii a existat mereu un curent subteran de gandire, transmis printr-un lant neintrerupt de initiati. In premiera, Romania libera va dezvaluie aceste comori ascunse printr-o colectie de 6 volume de exceptie. Miercuri 18 septembrie, primul volum din colectie, dezvaluie misterele Kabbalei, filosofia religioasa a evreilor. Pret special, carte si ziar, 10 lei, disponibile la toate chioscurile de difuzare a presei doar impreuna cu ziarul Romania libera. Urmeaza miercuri 25 septembrie, .

Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat azi ca, din ceea ce a vazut pana in acest moment in dosarul inaintat de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot pentru inceperea urmaririi penale a acestuia, arata sursele de presa.

Crin Antonescu, despre cazul Vosganian: Nu se pune problema deocamdata sa votez in favoarea cererii DIICOT

Presedintele PNL, Crin Antonescu, presedinte al Senatului, a declarat luni ca, din ceea ce a vazut deocamdata in dosarul care a fost inaintat de DIICOT privindu-l pe ministrul Economiei, Varujan Vosganian, trimis la Camera superioara a Parlamentului, nu se pune problema unui vot inceperii urmaririi penale a acestuia, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )