Libnet.ro
UNICEF

20:30

Senator PSD: Daca Ponta isi da demisia din functia de premier, a pierdut complet sprijinul partidului. I s-a spus la sedinta

Adevărul Adevărul,
Senator PSD: Daca Ponta isi da demisia din functia de premier, a pierdut complet sprijinul partidului. I s-a spus la sedinta

Senatorul PSD de Prahova, Daniel Savu, spune ca demisia lui Victor Ponta din funcia de prim-ministru va determina si retragerea sprijinului din partea partidului, fapt ce i-a fost pus in vedere lui Ponta la ultima sedinta a PSD. continuă pe Adevărul

Daniel Savu, senator PSD: Daca Victor Ponta cedeaza si isi da demisia, cariera lui s-a terminat

Senatorul PSD Daniel Savu spune ca daca Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, cariera lui s-a terminat, noteaza Digi24 . In plus, arata parlamentarul Daniel Savu, Victor Ponta va pierde total si sprijinul partidului.

Blatter: Nu am demisionat din functia de presedinte FIFA!

Joseph Blatter, presedintele FIFA, a spus ca el nu si-a dat demisia niciodata din functia pe care o ocupa, ci ca si-a pus mandatul la dispozitia congresului extraordinar.

Vremea isi face din nou de cap. A intrat in vigoare un cod portocaliu de inundatii

Vremea isi face din nou de cap. La ora 6, in aceasta dimineata, a intrat in vigoare un cod portocaliu de inundatii. Avertizarea este valabila pentru bazinele hidrografice ale Oltului si Argesului. Vizate sunt.

Presedintele PSD Constanta: Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala

Presedintele organizatiei municipale a PSD Constanta, Decebal Fagadau, sustine ca exista pericolul ca PSD sa se scindeze si considera ca Victor Ponta trebuie sa se ocupe mai intai de problema partidului si apoi de cea personala.

Victor Ponta: Felicitari fetelor din echipa de spada. Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun analist

Premierul Victor Ponta, aflat in Turcia pentru recuperare dupa operatia la genunchi, a transmis felicitari fetelor din echipa de spada a Romaniei care au obtinut medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku.

Dolarul isi umfla din nou muschii in fata euro

Dupa ce in prima sedinta a saptamanii, volumul a coborat din nou sub nivelul de 50 de contracte, prima jumatate din sesiunea de marti a fost ceva mai incurajatoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )