Libnet.ro
UNICEF

18:30

Daniel Savu, senator PSD: Daca Victor Ponta cedeaza si isi da demisia, cariera lui s-a terminat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Savu, senator PSD: Daca Victor Ponta cedeaza si isi da demisia, cariera lui s-a terminat

Senatorul PSD Daniel Savu spune ca daca Victor Ponta va pleca din fruntea Guvernului, cariera lui s-a terminat, noteaza Digi24 . In plus, arata parlamentarul Daniel Savu, Victor Ponta va pierde total si sprijinul partidului. continuă pe Wall-Street Ro

Senator PSD: Daca Ponta isi da demisia din functia de premier, a pierdut complet sprijinul partidului. I s-a spus la sedinta

Senatorul PSD de Prahova, Daniel Savu, spune ca demisia lui Victor Ponta din funcia de prim-ministru va determina si retragerea sprijinului din partea partidului, fapt ce i-a fost pus in vedere lui Ponta la ultima sedinta a PSD.

Senatorul PSD Daniel Savu, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Este un personaj toxic, voi vota impotriva lui. Iohannis a creat un dezechilibru in Romania. Asta e pofta ce-a poftit-o, de putere (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat miercuri ca numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Externei creaza un dezechilibru in Romania, spunand ca presedintele Klaus Iohannis a.

Daniel Savu, coleg in Comisia SRI cu Ghita, explica operatiunea Tigai contra voturi de la Prahova: Sloganul ales a fost Arde-i pe pedelisti

Senatorul PSD Daniel Savu, ales in Parlamentul Romaniei pentru a-i reprezenta pe prahoveni, explica cum a facut campanie in 2012 cu tigai pe baza de obiecte de propaganda electorala. Senatorul, coleg cu Sebastian Ghita in Comisia de control a SRI, arata ca pretul unei tigai nu a depasit 10 lei fara TVA, asa cum impune legea. Fara sa-l acuze nimeni, Savu prezinta facturile celor 4. 475 de tigai distribuite in colegiul sau din Prahova.

Senatorul Daniel Savu: Numele meu a aparut intr-un dosar la DNA dupa ce m-am opus numirii lui MRU la SIE

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat ca aparitia numelui sau intr-un dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie ar avea legatura cu faptul ca s-a opus public numirii lui Mihai Razvan.

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a.

Victor Ponta o numeste pe Rovana Plumb presedinte interimar al PSD (VIDEO)

Victor Ponta si-a desemnat un interimar la sefia PSD. Dupa ce l-a propus pe Gabriel Oprea intermar in fruntea Guvernului, Ponta o imputerniceste pe Rovana Plumb, ministrul Muncii, sa ocupe functia de presedinte.

Rovana Plumb, PRESEDINTE INTERIMAR al PSD in locul lui Victor Ponta

Rovana Plumb, presedintele Consiliului National al PSD, este, de miercuri, presedintele interimar al PSD, a hotarat Victor Ponta.

Victor Ponta: Daca nu apare nimic neprevazut voi veni mult mai repede acasa

Premierul Victor Ponta a declarat ca se va intoarce mai repede decat era prevazut in Romania, in contextul evenimentelor din ultima vreme. Ponta a anuntat ca e foarte posibil ca in weekendul viitor sa.

A luat legatura Sebastian Ghita cu Victor Ponta?

Inventivul Sebastian Ghita a gasit o modalitate prin care, in ciuda interdictiei primite de la procuror, sa comunice cu Victor Ponta si sa faca asta chiar in vazul lumii, prin intermediul celor doua televiziuni pe care PSD, potrivit informatiilor din mass-media, le controleaza - B1 TV si Romania TV.

Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie

Votul pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta in Opozitie, dupa ce principalul partener al PSD din coalitia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anuntat ca parlamentarii sai voteaza pentru.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )