Libnet.ro
UNICEF

17:00

Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

B1 B1,
Victor Ponta, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Iohannis ne-a pacalit. Nu ne-a consultat. in PSD nu e nimeni ca sa voteze pentru

Premierul Victor Ponta il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a pacalit PSD, pentru ca social democratii nu au fost consultati pe tema nominalizarii lui MRU la sefia SIE. Mai mult de atat, premierul a. continuă pe B1

Victor Ponta, despre adoptarea la Bruxelles a POR 2014-2020: Un sprijin extrem de important pentru dezvoltarea tarii noastre, pentru crearea de locuri de munca si imbunatatirea calitatii vietii in toate regiunile Romaniei

Premierul Victor Ponta a salutat, printr-o postare pe Facebook, decizia alocarii Romaniei 8,25 miliarde de euro prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, adoptat marti la Bruxelles. Un sprijin extrem de.

Lider PNL, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Ponta se razbuna pentru situatia prietenului Ghita

Presedintele PNL Iasi, Costel Alexe, catalogheaza opozitia lui Victor Ponta privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) ca fiind una facuta din razbunare avand in vedere situatia deputatului independent Sebastian Ghita.

Liviu Dragnea, despre nominalizarea lui MRU la sefia SIE: imi vine foarte greu sa cred ca PSD va sustine aceasta propunere (VIDEO)

Social-democratul Liviu Dragnea a declarat miercuri, referitor la nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, ca desi nu a avut inca discutii cu colegii de partid, nu crede ca PSD va sustine.

Gabriel Oprea: L-am anuntat pe Victor Ponta ca sustin propunerea presedintelui la conducerea SIE

Prezent in emisiunea lui Mihai Gadea, prim-ministrul interimar Gabriel Oprea a vorbit, miercuri seara, despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis la conducerea Serviciului de Informatii Externe.

Scrisoarea lui Victor Ponta catre Klaus Iohannis a ajuns la Cotroceni: Ponta, care nu isi poate exercita atributiile de premier in urma operatiei la genunchi, il propune pe Gabriel Oprea interimar la sefia Guvernului

Scrisoarea prin care Victor Ponta i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa il desemneze premier interimar pe Gabriel Oprea in perioada in care Ponta nu isi poate exercita atributiile de prim-ministru a ajuns la.

Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Ungureanu la SIE: Nu exista temeiuri serioase pentru a o respinge. PNL il sustine pe MRU

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe, adaugand ca PNL.

Ce spune Liviu Dragnea despre nominalizarea lui Ungureanu la conducerea SIE

Liviu Dragnea a declarat ca daca propunerea lui Ungureanu s-ar fi discutat in CSAT, ar fi aflat toata lumea si daca Victor Ponta ar fi fost anuntat de aceasta propunere, ar fi aflat si partidul.

Votul pentru MRU il trimite pe Victor Ponta in Opozitie

Votul pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe l-ar putea trimite, conjunctural, pe Victor Ponta in Opozitie, dupa ce principalul partener al PSD din coalitia de guvernare, liderul UNPR Gabriel Oprea, a anuntat ca parlamentarii sai voteaza pentru.

Ponta, despre demisie: S-au facut presiuni incepand cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Romania TV ca se doreste ca el sa demisioneze. in acest context, premierul a precizat ca si presedintele Iohannis ar fi facut presiuni pentru ca acesta sa isi depuna mandatul.

Victor Ponta NU mai este, oficial, premierul Romaniei. Gabriel Oprea a fost desemnat prim-ministru interimar

Victor Ponta nu mai este, oficial, premierul Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Gabriel Oprea, dupa ce seful statului a discutat cu vicepremierul la Palatul Cotroceni mai bine de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2802 seconds )