Libnet.ro
UNICEF

21:00

Senatorul Daniel Savu: Numele meu a aparut intr-un dosar la DNA dupa ce m-am opus numirii lui MRU la SIE

B1 B1,
Senatorul Daniel Savu: Numele meu a aparut intr-un dosar la DNA dupa ce m-am opus numirii lui MRU la SIE

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat ca aparitia numelui sau intr-un dosar instrumentat de Directia Nationala Anticoruptie ar avea legatura cu faptul ca s-a opus public numirii lui Mihai Razvan. continuă pe B1

Senatorul PSD Daniel Savu, despre numirea lui MRU la sefia SIE: Este un personaj toxic, voi vota impotriva lui. Iohannis a creat un dezechilibru in Romania. Asta e pofta ce-a poftit-o, de putere (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat miercuri ca numirea lui Mihai Razvan Ungurean la conducerea Serviciului de Informatii Externei creaza un dezechilibru in Romania, spunand ca presedintele Klaus Iohannis a.

Daniel Savu, coleg in Comisia SRI cu Ghita, explica operatiunea Tigai contra voturi de la Prahova: Sloganul ales a fost Arde-i pe pedelisti

Senatorul PSD Daniel Savu, ales in Parlamentul Romaniei pentru a-i reprezenta pe prahoveni, explica cum a facut campanie in 2012 cu tigai pe baza de obiecte de propaganda electorala. Senatorul, coleg cu Sebastian Ghita in Comisia de control a SRI, arata ca pretul unei tigai nu a depasit 10 lei fara TVA, asa cum impune legea. Fara sa-l acuze nimeni, Savu prezinta facturile celor 4. 475 de tigai distribuite in colegiul sau din Prahova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )