Libnet.ro
UNICEF

01:06

Senatorii dezbat marti dimineata, in plen, proiectul de lege privind Rosia Montana

B1 B1,
Senatorii dezbat marti dimineata, in plen, proiectul de lege privind Rosia Montana

Senatorii dezbat marti, in plen, proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana, pentru care comisia speciala comuna a propus un raport. continuă pe B1

Proiectul Rosia Montana ajunge marti in plenul Senatului.

Senatorii dezbat marti, in plen, proiectul de lege despre exploatarea minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania, informeaza Mediafax. Sedinta va incepe la ora 9. 00, sesiunea de declaratii politice fiind amanata pentru saptamana viitoare. Intrebat de ce s-a renuntat la dezbaterea, anterior, a proiectului la Comisia economica si la Comisia pentru administratie publica, el a raspuns ca un proiect de lege .

Senatorii dezbat astazi proiectul Rosia Montana

Proiectul Guvernului privind exploatarea miniera de la Rosia Montana este dezbatut, marti, in sedinta de plen a Senatului.

Petitie a celebritatilor din Franta impotriva unui proiect de lege privind problematica prostitutiei

Zeci de personalitati ale vietii mondene din Franta, printre care artistul Charles Aznavour si actrita Catherine Deneuve, au semnat o petitie publicata sambata in media din Hexagon in care acestia se declara impotriva proiectului de lege care incrimineaza persoanele care apeleaza la serviciile de oferite de persoanele care practica prostitutia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )