Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senatorii juristi au votat gratierea faptelor de coruptie in plina evaluare pe MCV

Hotnews Hotnews,
 Senatorii juristi au votat gratierea faptelor de coruptie in plina evaluare pe MCV

In perioada 3-5 mai are loc la Ministerul Justitiei o misiune de evaluare privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV), oficialii europeni evaluand stadiul indeplinirii recomandarilor facute Romaniei in ultimul raport, prezentat in luna ianuarie. In timp ce in cadrul misiunii de evaluare MCV erau discutate aspecte privind reforma legislatiei penale sau referitoare la imunitati, precum si punerea in aplicare a Strategiei nationale anticoruptie, majoritatea PSD din comisia juridica din Senat vota gratierea faptelor de coruptie. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, dupa ce senatorii juristi au renuntat la gratierea coruptilor: A prevalat intelepciunea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi ca a prevalat intelepciunea, dupa ce senatorii din Comisia Juridica a Senatului au revenit asupra votului privind gratierea faptelor de coruptie si s-a decis excluderea de la gratiere a acestora.

Prima victorie pentru penali in Parlament: Comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie

Majoritatea PSD din comisia juridica din Senat a votat gratierea faptelor de coruptie - luare de mita, dare de mita, trafic de influenta, adoptand propunerea formulata de Serban Nicolae dar si de Traian Basescu. Au fost 5 voturi pentru - PSD - si trei impotriva - cate unul de la PNL, USR si UDMR. De amintit faptul ca presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la momentul in care Nicolae si-a depus amendamentul la acest proiect, ca nu il sustine si, mai mult, ca acesta il va retrage. Nu se puna problema dezincriminarii, nu se pune problema daca suntem pentru sau impotriva coruptiei, nu ii albim a spus Serban Nicolae despre gratierea faptelor de coruptie, dupa ce Dirca USR) a sustinut ca Romania nu mai trebuie sa fie corelata cu coruptia.

Basescu si Nicolae scot coruptii din parnaie. Grindeanu se dezice de PSD: Gratierea faptelor de coruptie nu are sustinerea Executivului

Liderul PMP, Traian Basescu, si liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, au propus gratierea condamnatilor pentru coruptie, iar Comisia Juridica a Senatului a fost de acord. PNL, USR si UDMR s-au impotrivit, insa votul Opozitiei este inutil, in conditiile in care majoritatea PSD-ALDE domina Parlamentul. Premierul Sorin Grindeanu nu sustine amendamentele propuse de colegul sau de partid.

Comisia juridica din Senat a votat pentru gratierea faptelor de coruptie

Comisia juridica din Senat a votat, miercuri, pentru gratierea faptelor de coruptie, cu cinci voturi pentru si trei impotriva, potrivit reporterului Antena 3, Vasile Marcu. in acest moment continua.

UPDATE. PSD si Traian Basescu sustin gratierea faptelor de coruptie. Traian Basescu: Pana la ultima lege a finantarii, toate partidele pot fi acuzate si de luare de mita si de abuz in serviciu

Comisia Juridica a Senatului discuta, la aceasta ora, gratierea faptelor de coruptie, pe baza unor amendamente aduse la proiectul Legii gratierii, care a fost trimis Parlamentului de catre Guvern.

Liviu Dragnea: Dezaprob categoric votul din Comisia Juridica de la Senat prin care au fost adoptate amendamentele privind gratierea faptelor de coruptie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, dezaproba votul dat de senatorii din Comisia Juridica pentru adoptarea amendamentelor privind gratierea anumitor fapte de coruptie.

Se pregatesc noi proteste dupa ce senatorii juristi au dat un aviz pozitiv pentru gratierea coruptilor: De data asta e cazul sa ne strangem 300.000 oameni si sa intram peste ei

Gratierea coruptilor a fost votata de senatorii juristi. Alesii au aprobat miercuri un amendament la Legea gratierii, potrivit caruia persoanele condamnate pentru luare sau dare de mita si trafic sau cumparare.

Comisia juridica din Senat a votat: Faptele de coruptie vor fi gratiate

Comisia juridica din Senat a votat miercuri gratierea faptelor de coruptie, informeaza HotNews. Este vorba despre fapte de luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Pentru gratierea.

Comisia juridica din Senat a votat: Faptele de coruptie vor fi gratiate (VIDEO)

Comisia juridica din Senat a votat miercuri gratierea faptelor de coruptie, informeaza HotNews. Este vorba despre fapte de luare de mita, dare de mita si trafic de influenta. Pentru gratierea.

Gratierea faptelor de coruptie, respinsa

ACTUALIZARE 12:15 Gratierea pentru mita si trafic de influenta, respinsa in Comisia juridica Gratierea pedepselor pentru mita si trafic de influenta a fost respinsa, astazi, in Comisia juridica a Senatului, dupa ce PNL si USR au cerut reluarea votului dat miercuri. *ACTUALIZARE 11:58 Gratierea abuzului in serviciu si a conflictului de interese, respinsa *ACTUALIZARE 11:30 Serban Nicolae: Protestatarii nu trebuie sa cada prada manipularii; e vorba de oameni neinformati sau care au placerea de a fi manipulati *ACTUALIZARE 11:11 Tudorel Toader: Ministerul Justitiei sustine forma initiala a legii gratierii *ACTUALIZARE 09:09 Senatorul PNL Mario Ovidiu Oprea, despre absenta a doi liberali din trei de la sedinta in care s-a adoptat gratierea coruptiei: Daca erau toti, PSD nu ar mai fi supus la vot; nu a fost ceva premeditat *ACTUALIZARE 08:18 Turcan: Daca Grindeanu spune ca nu sustine gratierea coruptilor, ii cer sa-si angajeze mandatul de prim-ministru *ACTUALIZARE 00:00 Un numar de 1500 de persoane au protestat in Piata Victoriei ---------- De circa patru luni, de cand au avut loc manifestatiile de amploare din Piata Victoriei legate de Ordonanta 13, un protestatar a stat in permanenta in fata Palatului Victoria si, in fiecare seara, s-au strans cativa oameni care au strigat impotriva actualei guvernari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )