Libnet.ro
UNICEF

09:30

Senatorul Gigi Chiru, condamnat pentru mita electorala

Antena3 Antena3,
Senatorul Gigi Chiru, condamnat pentru mita electorala

Senatorul liberal Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru mita electorala. Chiru a fost gasit vinovat ca, in timpul campaniei electorale din 2009 pentru postul de primar al. continuă pe Antena3

Senatorul Gigi Chiru, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Prima sentinta impotrva presedintelui PDL Constanta, Cristian Gigi Chiru, a fost data astazi de judecatori. Senatorul a fost trimis in judecata sub acuzatia de mita electorala. Conform anchetatorilor, in perioada campaniei electorale, a distribuit printr-o fundatie, zeci de mii de tichete valorice pentru medicamente.

iCCJ: Liberalul Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru mita electorala. Decizia nu este definitiva

Senatorul PNL Gigi Chiru a fost condamnat de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru mita electorala, informeaaz B1 TV. Sentinta nu e insa.

Senatorul Gigi Chiru, sase luni de inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Senatorul Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat ca, atunci cand se afla in campanie electorala pentru postul de primar al Constantei, a transmis prin posta alegatorilor bonuri valorice medicale, cu scopul de a-i determina sa il voteze, informeaza Mediafax.

Gigi Becali, mesaj pentru suporterii Stelei: Clubul de fotbal detine palmaresul

FC Steaua a transmis, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, un mesaj al finantatorului Gigi Becali, aflat in inchisoare, ca gruparea sa este in posesia palmaresului echipei care a castigat Cupa .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )