Libnet.ro
UNICEF

09:30

Senatorul Gigi Chiru, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Adevărul Adevărul,
Senatorul Gigi Chiru, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Prima sentinta impotrva presedintelui PDL Constanta, Cristian Gigi Chiru, a fost data astazi de judecatori. Senatorul a fost trimis in judecata sub acuzatia de mita electorala. Conform anchetatorilor, in perioada campaniei electorale, a distribuit printr-o fundatie, zeci de mii de tichete valorice pentru medicamente. continuă pe Adevărul

Senatorul Gigi Chiru, condamnat pentru mita electorala

Senatorul liberal Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru mita electorala. Chiru a fost gasit vinovat ca, in timpul campaniei electorale din 2009 pentru postul de primar al.

Senatorul Gigi Chiru, sase luni de inchisoare cu suspendare pentru mita electorala

Senatorul Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat ca, atunci cand se afla in campanie electorala pentru postul de primar al Constantei, a transmis prin posta alegatorilor bonuri valorice medicale, cu scopul de a-i determina sa il voteze, informeaza Mediafax.

iCCJ: Liberalul Gigi Chiru a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru mita electorala. Decizia nu este definitiva

Senatorul PNL Gigi Chiru a fost condamnat de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru mita electorala, informeaaz B1 TV. Sentinta nu e insa.

Scandalul care a zguduit invatamantul sibian: fostul inspector scolar Sorin Joanta condamnat la 2 ani si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Cazul fostului inspector scolar de religie, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru infractiuni de coruptie, e cel mai rasunator scandal din invatamantul sibian din ultimii ani.

Primarul comunei Scaiesti, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Barbu Calota, primarul localitatii Scaiesti, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare de magistratii Curtii de Apel Craiova. Sentinta data este definitiva.

Fostul deputat Stefan Buciuta, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Fostul deputat Stefan Buciuta a fost condamant definitiv, marti, de magistratii Curtii Supreme la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, aceasta obtinand in acest fel venituri in valoare de aproape 60. 000 de lei.

Fost deputat, condamnat la un an cu suspendare pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau

Stefan Buciuta, deputat din partea minoritatii ucrainene in mandatul 2008-2012, a fost gasit vinovat de conflict de interese si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, aceasta obtinand astfel venituri de aproape 60. 000 de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )