Libnet.ro
UNICEF

11:30

Primarul comunei Scaiesti, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Primarul comunei Scaiesti, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu

Barbu Calota, primarul localitatii Scaiesti, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare de magistratii Curtii de Apel Craiova. Sentinta data este definitiva. continuă pe Adevărul

Fostul deputat Stefan Buciuta, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Fostul deputat Stefan Buciuta a fost condamant definitiv, marti, de magistratii Curtii Supreme la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, aceasta obtinand in acest fel venituri in valoare de aproape 60. 000 de lei.

Directorul D.S.V.S.A Sibiu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, a directorului executiv al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu D. ), Serban Tinchindelean pentru: abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit 6 acte materiale ) in forma continuata, abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit 3 infractiuni) si conflict de interese2 infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Fost deputat, condamnat la un an cu suspendare pentru ca si-a angajat fiica la biroul sau

Stefan Buciuta, deputat din partea minoritatii ucrainene in mandatul 2008-2012, a fost gasit vinovat de conflict de interese si condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, dupa ce si-a angajat fiica la biroul sau de parlamentar, aceasta obtinand astfel venituri de aproape 60. 000 de lei.

Fost sef al DSVSA Sibiu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Alba Iulia l-au trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, pe Serban Constantin Tichindelean, fost director executiv al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Sibiu, acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese.

Fostul director al DSVSA Sibiu Serban Tichindelean a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Serban Tichindelean, fostul director al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Sibiu, a fost trimis luni in judecata, in stare de arest la domiciliu fiind acuzat, printre altele de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )