Libnet.ro
UNICEF

00:08

Senatorul Mocanu s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte PSD Buzau. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Senatorul Mocanu s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte PSD Buzau. Care este motivul

Senatorul Victor Mocanu, judecat pentru abuz in serviciu, s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD Buzau, dupa rezolutia adoptata de partid, deoarece e un gest minim de bun simt pe care ar trebui sa-l faca si ceilalti social-democrati cu functii care au probleme cu legea, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare, dupa ce inalta Curte a decis condamnarea sa la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali. Ca.

Corneliu Dobritoiu a demisionat din functia de presedinte al Comisiei de aparare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat, luni, demisia din functia de presedinte al Comisiei de aparare. Anuntul vine dupa decizia iCCJ, prin care Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu.

Corneliu Dobritoiu demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine publica si Siguranta Nationala din Senat, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat, luni, sentinta in dosarul in care fostul ministru al Apararii a fost trimis in judecata in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat. Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva.

Corneliu Dobritoiu demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare

Senatorul Corneliu Dobritoiu a anuntat, luni, ca demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare, in urma deciziei iCCJ, prin care a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, in dosarul Case pentru generali, informeaza Mediafax.

Senatorul independent Mihai Neagu, schimbat din Comisia Juridica

Senatorul independent Mihai Neagu a fost schimbat, luni, din Comisia Juridica a Senatului, a declarat viceliderul PSD din Senat, Doina Silistru informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2544 seconds )