Libnet.ro
UNICEF

10:30

Senatorul PSD Darius Valcov, propus ministru delegat pentru Buget

România Liberă România Liberă,
Senatorul PSD Darius Valcov, propus ministru delegat pentru Buget

Senatorul PSD Darius Valcov a fost propus ministru delegat pentru portofoliul de la Buget. Senatorul a ocupat pana acum functia de primar PDL al municipiului Slatina si presedinte al PDL Olt in perioada 2007-2012. continuă pe România Liberă

Senatorul PSD Darius Valcov, propus de Ponta la Buget

Senatorul PSD Darius Valcov, fost primar PDL al municipiului Slatina si presedinte al PDL Olt in perioada 2007-2012, este noua propunere a premierului Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru Buget, potrivit unor surse oficiale.

UPDATE Victor Ponta l-a propus pe senatorul PSD Darius Valcov pentru functia de ministru delegat pentru Buget

Ora 10:35: Premierul Victor Ponta a trimis, marti, la Cotroceni propunerea pentru functia de ministru delegat pentru Buget: Darius Valcov. Valcov, fost primar PDL de Slatina, este senator PSD si sotul Laviniei Sandru, fost vicepresedinte UNPR si actual realizator TV. Victor Ponta a confirmat, pentru Mediafax, propunerea lui Valcov ca ministru. Functia de ministru delegat pentru Buget a ramas vacanta dupa plecarea lui Liviu Voinea la Banca Centrala. O alta propunere a lui Victor Ponta, Claudiu Manda, a fost deja respinsa de presedintele Traian Basescu. Pentru functia de ministru delegat pentru Buget a fost vehiculat si numele lui Viorel Stefan, senator PSD.

Slatineanul Darius Valcov, propus ministru al Bugetului

Darius Valcov, fostul primar PDL al municipiului Slatina intre iunie 2004 aprilie 2012, actual senator PSD de Olt, este noua propunere a premierului Victor Ponta pentru portofoliul ministerului Bugetului detinut anterior de Liviu Voinea. Valcov este sotul Laviniei Sandru, fost vicepresedinte PIN si UNPR, in prezent realizator de televiziune.

Premierul il va propune pe Viorel Stefan in functia de ministru delegat pentru Buget. El ar urma sa-i ia locul lui Liviu Voinea

Inlocuitorul lui Liviu Voinea in functia de ministru delegat pentru Buget ar putea fi actualul senator PSD Viorel Stefan, propunerea urmand sa fie facuta de premier in aceste zile, au confirmat pentru HotNews. ro surse apropiate PSD. Viorel Stefan ar urma sa-i ia astfel locul lui Liviu Voinea, plecat la Banca Centrala, dupa ce o alta propunere, cea a lui Claudiu Manda, a fost respinsa de presedintele Basescu. Informatia privind propunerea lui Viorel Stefan a aparut in aceasta dimineata, difuzata de DigiTv.

Cine e Darius Valcov, noul ministru desemnat al Bugetului: De la unul dintre tinerii primari promovati de Basescu in 2004, la marea tradare din 2012

Darius Valcov 37 de ani), propus de Victor Ponta ca ministru al Bugetului, si-a inceput cariera politica pe mana lui Traian Basescu. Valcov a candidat in 2004 - in plina dominatie politica a PSD-ului condus de Adrian Nastase - la primaria Slatinei, pe cand avea doar 27 de ani. A fost promovat intens de Traian Basescu, alaturi de alte nume cvasi-necunoscute, dar care au castigat primarii importante din Romania si au dat PD-ului de atunci supranumele de partid al primarilor: Mircea Hava Alba Iulia), Gheorghe Falca Arad), George Scripcaru Brasov), Liviu Negoita sectorul 3), Emil Boc Cluj).

Cine este Darius Valcov, desemnat ministru al Bugetului: Cum s-a lansat pe mana lui Basescu si cum l-a tradat in 2012

Senatorul Darius Valcov este propunerea lui Victor Ponta pentru functia de ministru al Bugetului. Mutarea premierului vine dupa ce presedintele Traian Basescu l-a respins pe Claudiu Manda. Noua propunere, conform.

Senatorul PSD Valcov, sotul Laviniei Sandru si finul lui Gusa, propus ministru al Bugetului

Senatorul PSD Darius Valcov, propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru Buget, activeaza doar de doi ani in formatiunea social-democrata, el fiind, anterior, vreme de 12 ani, membru marcant al PD, primar PD al.

Fostul pupil al lui Basescu, propus de Ponta la Buget

Senatorul PSD Darius Valcov este noua propunere a premierului Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru Buget. Traian Basescu este obligat sa-l accepte.

Surse: Darius Valcov, propunerea lui Victor Ponta pentru Ministerul Bugetului

Darius Valcov va fi propunerea premieruluiVictor Ponta pentru MinisterulBugetului, potrivit unor surse oficiale citate de B1 TV. Aceasta noua propunere vine dupa ce presedintele TraianBasescu a.

Darius Valcov, propunerea lui Victor Ponta pentru Ministerul Bugetului

Darius Valcov va fi propunerea lui Victor Ponta pentru MinisterulBugetului, a declarat premierul pentru Mediafax. Aceasta noua propunere vine dupa ce presedintele TraianBasescu a refuzat numirea lui.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2637 seconds )