Libnet.ro
UNICEF

08:30

Surse: Darius Valcov, propunerea lui Victor Ponta pentru Ministerul Bugetului

B1 B1,
Surse: Darius Valcov, propunerea lui Victor Ponta pentru Ministerul Bugetului

Darius Valcov va fi propunerea premieruluiVictor Ponta pentru MinisterulBugetului, potrivit unor surse oficiale citate de B1 TV. Aceasta noua propunere vine dupa ce presedintele TraianBasescu a. continuă pe B1

Darius Valcov, propunerea lui Victor Ponta pentru Ministerul Bugetului

Darius Valcov va fi propunerea lui Victor Ponta pentru MinisterulBugetului, a declarat premierul pentru Mediafax. Aceasta noua propunere vine dupa ce presedintele TraianBasescu a refuzat numirea lui.

Propunerea premierului Victor Ponta pentru functia de Ministru al Bugetului

Darius Valcov este propunerea premierului Victor Ponta pentru Ministerul Bugetului. Valcov este senator de Olt si fost edil al orasului Slatina. Valcov a mai fost presedinte PDL Olt, pana in 2012, cand a.

Cine este Darius Valcov, desemnat ministru al Bugetului: Cum s-a lansat pe mana lui Basescu si cum l-a tradat in 2012

Senatorul Darius Valcov este propunerea lui Victor Ponta pentru functia de ministru al Bugetului. Mutarea premierului vine dupa ce presedintele Traian Basescu l-a respins pe Claudiu Manda. Noua propunere, conform.

Senatorul PSD Darius Valcov, propus de Ponta la Buget

Senatorul PSD Darius Valcov, fost primar PDL al municipiului Slatina si presedinte al PDL Olt in perioada 2007-2012, este noua propunere a premierului Victor Ponta pentru postul de ministru delegat pentru Buget, potrivit unor surse oficiale.

Cine e Darius Valcov, noul ministru desemnat al Bugetului: De la unul dintre tinerii primari promovati de Basescu in 2004, la marea tradare din 2012

Darius Valcov 37 de ani), propus de Victor Ponta ca ministru al Bugetului, si-a inceput cariera politica pe mana lui Traian Basescu. Valcov a candidat in 2004 - in plina dominatie politica a PSD-ului condus de Adrian Nastase - la primaria Slatinei, pe cand avea doar 27 de ani. A fost promovat intens de Traian Basescu, alaturi de alte nume cvasi-necunoscute, dar care au castigat primarii importante din Romania si au dat PD-ului de atunci supranumele de partid al primarilor: Mircea Hava Alba Iulia), Gheorghe Falca Arad), George Scripcaru Brasov), Liviu Negoita sectorul 3), Emil Boc Cluj).

Slatineanul Darius Valcov, propus ministru al Bugetului

Darius Valcov, fostul primar PDL al municipiului Slatina intre iunie 2004 aprilie 2012, actual senator PSD de Olt, este noua propunere a premierului Victor Ponta pentru portofoliul ministerului Bugetului detinut anterior de Liviu Voinea. Valcov este sotul Laviniei Sandru, fost vicepresedinte PIN si UNPR, in prezent realizator de televiziune.

Senatorul PSD Darius Valcov, propus ministru delegat pentru Buget

Senatorul PSD Darius Valcov a fost propus ministru delegat pentru portofoliul de la Buget. Senatorul a ocupat pana acum functia de primar PDL al municipiului Slatina si presedinte al PDL Olt in perioada 2007-2012.

Victor Ponta: Modelul economic al USL a dus la crestere economica. Eu o sa apar viziunea care inseamna cat mai putin sarcina pe oameni

Premierul Victor Ponta a declarat luni, dupa ce Biroul Permanent al Senatului a stabilit ca plenul sa dezbata legea privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale pe 25 august, ca problema esentiala este diferanta intre doua modele economice - viziunea sa si a USL-ului, care a dus la crestere economica si la locuri de munca, si cea a lui Traian Basescu, afirmand ca Alianta Crestin Liberala trebuie sa se decida pe care o sustine. El a mai spus ca nu taie pensii, salarii sau beneficii si ca apara viziunea economica prin care veniturile bugetare sunt asigurate din alte surse, nu de la oameni.

Surse: Guvernul vrea sa reintroduca pensiile speciale pentru aviatori, diplomati si grefieri

Surse guvernamentale au declarat pentru Mediafax ca Executivul se gandeste serior sa reintroduca pensiile speciale pentru aviatori, diplomati si personalul auxiliar din magistratura si Parlament in locul indemnizatiilor pe care aceste persoane le primesc in prezent, iar cheltuielile sa fie incluse in bugetul pe anul viitor. Contactat de Mediafax, premierul Victor Ponta nu a raspuns pana la ora transmiterii acestei stiri.

Politic show: Numarul candidatilor unici ai dreptei a ajuns la 4; Cine sunt sfetnicii candidatilor la Presedintie; Victor Ponta si pelerinajele pioase

Crin Antonescu: Victor Ponta e primul basist al tarii. Victor Ponta a fost descris de fostul sau partener de guvernare drept primul basist al tarii. Cristian Diaconescu a semnat pentru suspendarea lui Traian Basescu in 2007. Candidatul independent Cristian Diaconescu a semnat pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu in 2007.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )