Libnet.ro
UNICEF

12:00

Senatul a adoptat tacit alegerea primarilor in doua tururi

Antena3 Antena3,
Senatul a adoptat tacit alegerea primarilor in doua tururi

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativa privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, informeaza agerpres. ro. Propunerea legislativa pentru modificarea in acest sens a legii. continuă pe Antena3

Senatul a aprobat tacit alegerea PRIMARILOR in doua tururi de scrutin

Senatul a adoptat tacit propunerea legislativa privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Camera Deputatilor a adoptat tacit legea ce permite ca TVR sa intre in insolventa

Proiectul de lege initiat de catre Calin Popescu -Tariceanu, prin care TVR poate intra in insolventa, a fost aprobat tacit de Camera Deputatilor, intrucat termenul constitutional pentru dezbatere si adoptare a proiectului a fost depasit din data de 23 mai, legea urmand sa intre in dezbaterea forului decizional, Senatul.

TVR se apropie de insolventa. Proiectul care permite acest demers, adoptat tacit de parlamentari

TVR este tot mai aproape de insolventa. Proiectul de lege initiat de catre Calin Popescu-Tariceanu care permite acest demers a fost adoptat tacic de catre Camera Deputatilor. Termenul de dezbatere a fost insa depasit din 23 mai, legea urmand sa intre in dezbatere in Senat.

Klaus Iohannis, analiza dupa alegeri: Devine si mai evident ca noul Parlament trebuie sa evalueze foarte serios alegerile locale in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a facut o scurta analiza dupa alegerile locale din urma cu o saptamana. Seful statului sustine ca este nevoie ca, pe viitor, primarii sa fie alesi in doua turui de scrutin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )