Libnet.ro
UNICEF

07:00

Senatul aproba cererea de urmarire penala a Ecaterinei Andronescu

Antena3 Antena3,
Senatul aproba cererea de urmarire penala a Ecaterinei Andronescu

00- Senatul aproba urmarirea penala a Ecaterinei Andronescu. Fostul ministru al Educatiei a ramas fara imunitate parlamentara, fiind inregistrate 72 de voturi pentru si 62 impotriva . Va rog. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Plenul Senatului a ridicat imunitatea Ecaterinei Andronescu si lui Serban Mihailescu. Andronescu, catre colegi: Va rog sa nu va pierdeti increderea in onestitatea mea

Plenul Senatului a avizat, miercuri, inceperea urmaririi penale in cazul social-democratilor Ecaterina Andronescu 72 de voturi pentru, 62 impotriva, 1 vot anulat) si Serban Mihailescu 77 de voturi pentru si 51 impotriva, un vot fiind anulat). Directia Nationala Anticoruptie a solicitat declansarea a procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale in cazul celor doi fosti ministri in dosarul licentelor IT Microsoft). Ecaterina Andronescu s-a aparat sustinand ca nu considera ca numele sau avea ce cauta in dosarul Microsoft. Amintim ca procurorii anticoruptie o acuza pe Ecaterina Andronescu de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani. Dupa anuntarea rezultatului votului, Andronescu le-a spuns colegilor care i-au ridicat imunitatea: Ma voi bate pentru a-mi dovedi nevinovatia si va rog sa nu va pierdeti increderea in onestitatea mea.

Senatul a aprobat inceperea urmaririi penale a Ecaterinei Andronescu

Senatul a avizat, miercuri, inceperea urmarii penale in cazul Ecaterinei Andronescu, fiind inregistrate 72 de voturi pentru, 62 impotriva si o abtinere.

Senator PSD, despre cererile de urmarire penala: Ieri am dat la hiene un miel, astazi dam doi elefanti. Trebuie sa satisfacem pofta de sange a presei (VIDEO)

Dezbaterile din Senat privind cererea DNA de urmarire penala a Ecaterinei Andronescu a provocat reactii dure din partea unor parlamentari. Senatorul PSD Leonard Cadar a declarat ca plenul este fortat sa.

Ecaterina Andronescu, fara imunitate parlamentara: Senatul aproba inceperea urmaririi penale

Senatorii au avizat, miercuri, inceperea urmaririi penale in cazul fostului ministru Ecaterinei Andronescu, cu 72 de voturi pentru si 62 de voturi impotriva.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )