Libnet.ro
UNICEF

23:00

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Senatul a respins, azi, proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana, in forma transmisa de Guvern, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana/ Ilie Sarbu: Cei ce au dat semnaturi in dosarul Rosia nu vor avea sarbatori linistite/ Raportul a fost trimis la Parchetul General

Senatul a respins marti proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, in forma trimisa de Guvern. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a declarat, marti, in cadrul dezbaterilor privind Rosia Montana, ca toti cei implicati si care au dat semnaturi in acest dosar nu vor avea sarbatori linistite, raportul comisiei parlamentare fiind deja trimis la Parchetul General, transmite Mediafax.

Senatul a respins proiectul de lege privind Rosia Montana

Senatul a respins, marti, proiectul de lege privind Rosia Montana, in forma transmisa de Guvern. Senatul a adoptat, astfel, cu voturi 119 voturi pentru, 3 voturi impotriva si 6 abtineri, Raportul elaborat.

Senatorii dezbat marti dimineata, in plen, proiectul de lege privind Rosia Montana

Senatorii dezbat marti, in plen, proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana, pentru care comisia speciala comuna a propus un raport.

Senatorii dezbat in plen proiectul de lege privind Rosia Montana

Proiectul de lege privind Rosia Montana va fi dezbatut marti, in plen, de senatori. Vicepresedintele Senatului, Cristian Dumitrescu, a declarat ca proiectul a fost programat pentru aceasta dimineata pentru a.

Proiectul Rosia Montana, respins in Senat

Senatul a respins, marti, proiectul de lege privind Rosia Montana, in forma transmisa de Guvern. Senatul a adoptat, astfel, cu voturi 119 voturi pentru, trei voturi impotriva si sase abtineri,.

Raportul Rosia Montana, analizat de Sectia de urmarire penala a Parchetului General

Raportul comisiei parlamentare care a analizat si respins proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana va fi analizat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General, au declarat, marti, pentru Mediafax, repezentantii institutiei.

Raportul Rosia Montana, analizat de Sectia de urmarire penala a Parchetului General

Raportul comisiei parlamentare care a analizat si respins proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana va fi analizat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General, au declarat repezentantii institutiei, potrivit Mediafax.

Raportul Rosia Montana, analizat de Sectia de urmarire penala a Parchetului General.

Raportul comisiei parlamentare, care a analizat si respins proiectul de lege privind exploatarea de la Rosia Montana, va fi analizat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului General, au declarat, marti, repezentantii institutiei, conform Mediafax. Sesizarea a fost inregistrata, iar raportul a fost dat in lucru la Sectia de urmarire penala si criminalistica, potrivit sursei citate. Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a declarat, marti, in .

Aproximativ 200 de persoane participa la protestul de la Universitate fata de proiectul Rosia Montana

Aproximativ 200 de persoane au venit, in a 12-a duminica de proteste fata de proiectul de la Rosia Montana, in zona statuilor de la Universitate, unde au afisat bannere cu mesaje impotriva exploatarilor.

Drumul proiectului Rosia Montana de la senatori la procurori.

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu a declarat ieri, in cadrul dezbaterilor privind Rosia Montana, ca toti cei implicati si care au dat semnaturi in acest dosar nu vor avea sarbatori linistite, raportul comisiei parlamentare fiind deja trimis la Parchetul General. Pentru linistea celor implicati in ceea ce a insemnat acest proiect, de cand s-a aprobat, de cand s-au facut transferurile si pana astazi, raportul a fost trimis la Parchetul General, a spus Sarbu. Vine .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2522 seconds )