Libnet.ro
UNICEF

09:30

Senatul a respins proiectul de lege privind securitatea cibernetica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul a respins proiectul de lege privind securitatea cibernetica

Plenul Senatului a respins, ieri, la reexaminare, proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa ce acesta a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala. Raportul Comisiei juridice a fost de respingere a proiectului de lege ca, urmare a deciziei CC, prin care proiectul de lege a fost declarat neconstitutional in ansamblul sau. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul a respins proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa decizia CC

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa ce acesta a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala. Plenul Senatului a respins, marti, la.

Senatul a respins proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa decizia CCR

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa ce acesta a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

Senatul respinge proiectul de lege privind securitatea cibernetica

Plenul Senatului a respins, marti, proiectul de lege privind securitatea cibernetica, dupa ce acesta a fost declarat neconstitutional de catre Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), relateaza Mediafax.

Senatul a adoptat proiectul de lege privind Codul Fiscal

Plenul Senatului a adoptat luni proiectul de lege privind Codul Fiscal, prin care Guvernul isi propune, potrivit ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, reducerea evaziunii fiscale, cresterea consumului si stimularea cresterii economice. Proiectul de lege privind Codul Fiscal a fost adoptat cu 90 de voturi pentru, 4 abtineri si 36 impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )