Libnet.ro
UNICEF

16:00

Senatul, scut pentru Vosganian. Ministrul spune ca e pregatit sa-si dea demisia de onoare.

România Liberă România Liberă,
Senatul, scut pentru Vosganian. Ministrul spune ca e pregatit sa-si dea demisia de onoare.

Sunt pregatit sa-mi dau demisia de onoare, daca e in interesul tarii noastre. Discutia mea cu primul-ministru si colegii mei va arata care va fi concluzia acestui gest de onoare, a declarat Vosganian, in plenul Parlamentului. --- Plenul Senatului a respins, luni, solicitarea privind inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Varujan Vosganian, au declarat surse parlamentare, conform Mediafax. Citeste si Vosganian: Sunt anchetat pentru decizii politice Votul a fost secret cu bile, . continuă pe România Liberă

Sefii USL discuta despre posibila demisie a lui Vosganian.

Premierul Victor Ponta si liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, au sosit la cabinetul sefului Senatului, Crin Antonescu, unde liderii liberali discuta, potrivit unor surse, despre demisia ministrului Economiei, Varujan Vosganian, relateaza Mediafax. Citeste si Senatul, scut pentru Vosganian. Ministrul spune ca e pregatit sa-si dea demisia de onoare Conducerea PNL, reunita in cabinetul presedintelui Senatului, discuta la aceasta ora pe marginea demisiei din functie a ministrului Economiei, .

Tariceanu despre dosarul Vosganian: Si reducerea TVA la paine este un complot.

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a afirmat, luni, in plen, ca procurorul de caz care a instrumentat dosarul lui Varujan Vosganian poate considera ca fiind complot, pe aceeasi logica, si reducerea TVA la paine aprobata de Guvern, relateaza Mediafax. Citeste si Senatul, scut pentru Vosganian. Ministrul spune ca e pregatit sa-si dea demisia de onoare Vreau sa-i semnalez procurorului de caz urmatorul lucru: Guvernul a luat recent decizia de a micsora TVA la paine. Aceasta decizie .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )