Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sentintele cu executare din dosarul Transferurilor, motivate de Curtea de Apel Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Sentintele cu executare din dosarul Transferurilor, motivate de Curtea de Apel Bucuresti (VIDEO)

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au motivat sentintele cu executare din Dosarul Transferurilor. Mihai Stoica a fost condamnat pe vechiul cod penal care in opinia judecatorilor a fost cel favorabil in aplicarea. continuă pe B1

Motivarea judecatorilor din Dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti a explicat cum a ajuns la pedepsele din Dosarul Transferurilor. Magistratii au considerat ca le-au aplicat tuturor condamnatilor pedepsele cele mai blande, alegand intre vechiul si noul Cod Penal. S-a pus accent pe faptul ca fratii Ioan si Victor Becali, cu complicitatea foarte importanta a lui Cristi Borcea, au pus la cale o activitate infractionala in forma continuata si cu un grav prejudiciu, la care au pariticipat in masura mai mica si Gica Popescu, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si George Copos.

Motivarea instantei in Dosarul Transferurilor: Fratii Becali, ajutati in planul infractional de Cristian Borcea

Ioan Becali a fost initiatorul si principalul beneficiar al planului infractional, impreuna cu fratele sau Victor, iar o contributie esentiala a avut-o Cristian Borcea, datorita functiilor sale de conducere la Dinamo, arata Curtea de Apel Bucuresti, in motivarea deciziei din Dosarul Transferurilor, informeaza Mediafax.

Motivare dosarul Transferurilor: judecatorul Alexandrescu a aplicat global legea mai favorabila, nu pe institutii autonome, astfel ca legea mai favorabila a devenit nefavorabila lui Gica Popescu. Av. Mateut: Judecatorul a aplicat legea cu rea-credinta

Motivarea condamnarii lotului de inculpati din dosarul Transferurilor este surprinzatoare, avand in vedere modul in care judecatorul Anca Alexandrescu de la Curtea de Apel Bucuresti a aplicat asa numita lege mai.

Dosarul Transferurilor: Fratii Becali si Cristi Borcea vor fi mutati la Slobozia

Fratii Becali si Cristi Borcea isi vor ispasi pedeapsa cu inchisoarea din Dosarul Transferurilor la Penitenciarul de la Slobozia.

Motivarea judecatorilor in dosarul transferurilor. De ce a fost condamnat Gica Popescu

Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3. ro, a obtinut in exclusivitate motivarea judecatorilor in dosarul transferurilor, in care greii fotbalului au fost condamnati definitiv la inchisoare. Din motivare reiese ca.

Codrut Seres, 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul Hidroelectrica

Fostul ministru al Economiei si Comertului, Codrut Seres, a fost condamnat astazi de inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul Hidroelectrica, pentru complicitate la abuz in serviciu, decizia nefiind definitive, transmit surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )