Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivarea judecatorilor in dosarul transferurilor. De ce a fost condamnat Gica Popescu

Antena3 Antena3,
Motivarea judecatorilor in dosarul transferurilor. De ce a fost condamnat Gica Popescu

Adina Anghelescu, jurnalist Antena 3. ro, a obtinut in exclusivitate motivarea judecatorilor in dosarul transferurilor, in care greii fotbalului au fost condamnati definitiv la inchisoare. Din motivare reiese ca. continuă pe Antena3

Motivarea instantei in Dosarul Transferurilor: Fratii Becali, ajutati in planul infractional de Cristian Borcea

Ioan Becali a fost initiatorul si principalul beneficiar al planului infractional, impreuna cu fratele sau Victor, iar o contributie esentiala a avut-o Cristian Borcea, datorita functiilor sale de conducere la Dinamo, arata Curtea de Apel Bucuresti, in motivarea deciziei din Dosarul Transferurilor, informeaza Mediafax.

Motivarea judecatorilor din Dosarul Transferurilor

Curtea de Apel Bucuresti a explicat cum a ajuns la pedepsele din Dosarul Transferurilor. Magistratii au considerat ca le-au aplicat tuturor condamnatilor pedepsele cele mai blande, alegand intre vechiul si noul Cod Penal. S-a pus accent pe faptul ca fratii Ioan si Victor Becali, cu complicitatea foarte importanta a lui Cristi Borcea, au pus la cale o activitate infractionala in forma continuata si cu un grav prejudiciu, la care au pariticipat in masura mai mica si Gica Popescu, Mihai Stoica, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si George Copos.

Motivare dosarul Transferurilor: judecatorul Alexandrescu a aplicat global legea mai favorabila, nu pe institutii autonome, astfel ca legea mai favorabila a devenit nefavorabila lui Gica Popescu. Av. Mateut: Judecatorul a aplicat legea cu rea-credinta

Motivarea condamnarii lotului de inculpati din dosarul Transferurilor este surprinzatoare, avand in vedere modul in care judecatorul Anca Alexandrescu de la Curtea de Apel Bucuresti a aplicat asa numita lege mai.

Sentintele cu executare din dosarul Transferurilor, motivate de Curtea de Apel Bucuresti (VIDEO)

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au motivat sentintele cu executare din Dosarul Transferurilor. Mihai Stoica a fost condamnat pe vechiul cod penal care in opinia judecatorilor a fost cel favorabil in aplicarea.

Ponta spune ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, scrie B1. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat intai prejudiciul cauzat in dosarul in care a fost inchis. Citeste si: Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali Comentand insa decizia presedintelui Basescu de a nu-l gratia pe latifundiarul din Pipera, Ponta a spus ca a fost o decizia luata strict din ratiuni .

Ponta l-ar gratia pe Gica Popescu, daca ar ajunge presedinte.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, scrie B1. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat intai prejudiciul cauzat in dosarul in care a fost inchis. Citeste si: Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali Comentand dcizia presedintelui Basescu de a nu-l gratia pe latifundiarul din Pipera, Ponta a spus ca a fost o decizia luata strict din ratiuni .

Cum au stabilit judecatorii, pe documente, vinovatia lui Gica Popescu

Magistratii de Apel au explicat cum a fraudat Gica Popescu statul roman, prin nedecalararea unei sume de bani din transferul lui Florin Bratu la Galatasaray. Pe documente, se vede cu Baciul a primit suma de 1. 000 de dolari pentru Bratu, pe care nu a declarat-o. Instanta a tinut cont ca Popescu a platit benevol o parte din prejudiciu si ca a fost atras in activitatea infractionala de fratii Becali, mult mai versati pe toate planurile.

Victor Ponta i-ar gratia pe Gica Popescu si Gigi Becali

Primul ministru ar Romaniei, Victor Ponta, a declarat ca l-ar gratia pe Gica Popescu, daca ar fi presedinte la Romaniei. El a dat de inteles ca si cu Gigi Becali ar proceda la fel.

Victor Ponta: Eu l-as gratia pe Gica Popescu, iar in cazul Becali, interesul ar fi recuperarea prejudiciului

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a reiterat duminica seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu si a precizat ca sunt cazuri, precum al lui George Becali, in care, pentru interesul societatii, ar trebui recuperat cat mai mult din prejudiciu decat mentinerea persoanei intr-un penitenciar supraaglomerat.

Ponta spune ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca el, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )