Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au stabilit judecatorii, pe documente, vinovatia lui Gica Popescu

Online Sport Online Sport,
Cum au stabilit judecatorii, pe documente, vinovatia lui Gica Popescu

Magistratii de Apel au explicat cum a fraudat Gica Popescu statul roman, prin nedecalararea unei sume de bani din transferul lui Florin Bratu la Galatasaray. Pe documente, se vede cu Baciul a primit suma de 1. 000 de dolari pentru Bratu, pe care nu a declarat-o. Instanta a tinut cont ca Popescu a platit benevol o parte din prejudiciu si ca a fost atras in activitatea infractionala de fratii Becali, mult mai versati pe toate planurile. continuă pe Online Sport

Ponta spune ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca el, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat.

Victor Ponta i-ar gratia pe Gica Popescu si Gigi Becali

Primul ministru ar Romaniei, Victor Ponta, a declarat ca l-ar gratia pe Gica Popescu, daca ar fi presedinte la Romaniei. El a dat de inteles ca si cu Gigi Becali ar proceda la fel.

Ponta spune ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, scrie B1. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat intai prejudiciul cauzat in dosarul in care a fost inchis. Citeste si: Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali Comentand insa decizia presedintelui Basescu de a nu-l gratia pe latifundiarul din Pipera, Ponta a spus ca a fost o decizia luata strict din ratiuni .

Ponta l-ar gratia pe Gica Popescu, daca ar ajunge presedinte.

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu, scrie B1. Vorbind insa despre cazul lui George Becali, Ponta a spus, la Romania TV, ca ar trebui recuperat intai prejudiciul cauzat in dosarul in care a fost inchis. Citeste si: Traian Basescu refuza sa il gratieze pe Gigi Becali Comentand dcizia presedintelui Basescu de a nu-l gratia pe latifundiarul din Pipera, Ponta a spus ca a fost o decizia luata strict din ratiuni .

Victor Ponta: Eu l-as gratia pe Gica Popescu, iar in cazul Becali, interesul ar fi recuperarea prejudiciului

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a reiterat duminica seara, in cadrul unei emisiuni la Romania TV, ca, daca va fi presedinte, il va gratia pe Gica Popescu si a precizat ca sunt cazuri, precum al lui George Becali, in care, pentru interesul societatii, ar trebui recuperat cat mai mult din prejudiciu decat mentinerea persoanei intr-un penitenciar supraaglomerat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )