Libnet.ro
UNICEF

07:00

Separatistii din Donetk, Lugansk si Slaviansk se pregatesc de referendum

Adevărul Adevărul,
Separatistii din Donetk, Lugansk si Slaviansk se pregatesc de referendum

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei continuau, vineri, pregatirile pentru organizarea referendumului proindependenta, programat duminica, desi Moscova a pledat pentru amanarea plebiscitului, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Divergente intre separatistii din Ucraina: Donetk si Lugansk amana referendumul, Slavianskul refuza sa asculte de Putin

Liderii interimari de la Kiev au propus organizarea unor mese rotunde nationale cu participarea fortelor politice din toate regiunile Ucrainei, pentru a solutiona criza din tara, potrivit unei declaratii comune a presedintelui ucrainean Oleksandr Turcinov si a premierului Arseni Iateniuk.

Separatistii prorusi din Donetk ar accepta dialogul cu autoritatile de la Kiev

Unul dintre liderii separatistilor prorusi din Donetk, Denis Pusilin, a anuntat ca militantii sai sunt de acord sa poarte discutii cu autoritatile interimare de la Kiev in vederea evitarii varsarii de sange, conform RIA Novosti, citata de Mediafax.

Peskov: Kremlinul analizeaza situatia dupa ce separatistii au anuntat ca nu renunta la referendum

Kremlinul va analiza situatia dupa ce separatistii din Donetk si Slaviansk au anuntat ca nu renunta la planul de a organiza duminica un referendum de independenta in estul Ucrainei, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al lui Putin, Dimitri Peskov, conform ITAR-TASS.

Separatistii din estul Ucrainei ar pregati un referendum privind alipirea la Rusia pe 18 mai

Separatistii planifica organizarea unui referendum in regiunile ucrainene Lugansk si Donetk, pe 18 mai, privind alipirea acestora la Rusia, a anuntat joi seara reprezentantul initiativei civice Prava Sprava, Dmitri Sneghirev, citat de site-ul Gazeta. ua.

Misterul din mijlocul orasului Slaviansk. Rusii sunt atrasi ca un magnet de aceasta bogatie

In apropierea orasului Slaviansk din estul Ucrainei nu exista fabrici de armament, baze ale armatei, magistrale de transport de importanta majora sau echipamente militare geostrategice. In schimb, potrivit unui raport al.

Vladimir Putin cere amanarea referendumului din Donetk

Presedintele rus, Vladimir Putin, le-a cerut miercuri separatistilor ucraineni sa amane referendumul programat pentru 11 mai privind declaratia de independenta a republicii autoproclamate Donetk.

Ucraina: zborurile de pe aeroportul din Donetk, suspendate temporar

Toate zborurile de pe si catre aeroportul din orasul Donetk, in estul Ucrainei, sunt suspendate temporar, a anuntat serviciul de presa al aeroportului, fara sa ofere explicatii, relateaza AFP.

Ucraina suspenda zborurile de pe aeroportul din Donetk

Toate zborurile de pe si catre aeroportul din orasul Donetk, in estul Ucrainei, sunt suspendate temporar, a anuntat serviciul de presa al aeroportului, fara sa ofere explicatii.

Toate zborurile de pe aeroportul din Donetk au fost temporar suspendate

Toate zborurile de pe si catre aeroportul din orasul Donetk, in estul Ucrainei, sunt suspendate temporar, a anuntat serviciul de presa al aeroportului, potrivit independent. ie. Guvernul Ucrainei nu a dat nicio.

Toate zborurile de pe aeroportul din Donetk au fost suspendate temporar

Toate zborurile de pe si catre aeroportul din orasul Donetk, in estul Ucrainei, sunt suspendate temporar, a anuntat serviciul de presa al aeroportului, fara sa ofere explicatii. Decizia a fost luata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )