Libnet.ro
UNICEF

10:00

Serbia intentioneaza sa efectueze exercitii militare cu Rusia

România Liberă România Liberă,
Serbia intentioneaza sa efectueze exercitii militare cu Rusia

Serbia intentioneaza sa efectueze mai multe exercitii militare cu Rusia, potrivit unor surse citate vineri de cotidianul sarb Danas, relateaza B92 in pagina electronica, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

in ciuda opozitiei occidentale, Serbia va efectua si anul acesta exercitii militare comune cu Rusia

Potrivit unor surse citate astazi de cotidianul Danas si preluate apoi de siteul b92, Serbia are in plan sa efectueze mai multe exercitii militare comune cu Rusia. Manevrele ar putea avea loc in pofida criticilor.

China are acum mai multe submarine decat SUA. Multe dintre ele sunt de-a dreptul EXTRAORDINARE

Fortele navale chineze detin acum mai multe submarine de atac, diesel sau nucleare, decat are intreaga marina a SUA, a declarat un vice-amiral american. Multe dintre aceste submersibile sunt de-a dreptul.

Mai multe banci mari sunt investigate in SUA pentru manipularea preturilor metalelor pretioase

Mai multe banci mari, printre care HSBC, Societe Generale, Barclays, JP Morgan si Deutsche Bank, sunt investigate in Statele Unite ale Americii pentru manipularea preturilor metalelor pretioase, relateaza Bloomberg si Financial Times, citate de Mediafax. Alte banci vizate de ancheta autoritatilor americane sunt Credit Suisse, UBS, Goldman Sachs, Bank of Nova Scotia si Standard Bank. HSBC Holdings a anuntat ca autoritatile americane au cerut bancii mai multe documente legate de tranzactiile cu metale pretioase, cum ar fi aurul si argintul. Reprezentantii celei mai mari banci din Europa au precizat ca institutia coopereaza cu Departamentul american de Justitie in aceasta investigatie.

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza, vineri, Agentia.

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Procurorii au pus sechestru pe averea Elenei Udrea. Avocat, la iesirea de la DNA: E vorba de mai multe imobile si de cateva milioane de lei

00 - Avocatul Marius Striblea a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca procurorii au pus sechestru asigurator pe mai multe imobile clar identificate, precum si pe mai multe actiuni detinute de .

Timofti vrea mai multe investitii romanesti in Republica Moldova

Presedintele moldovean, Nicolae Timofti, a declarat, marti, la Chisinau, ca i-a spus omologului sau Klaus Iohannis ca doreste mai multe investitii romanesti in Republica Moldova, inclusiv in domeniul audiovizual, informeaza Mediafax.

Teroristii au facut o amenintare care alarmeaza intreg Occidentul. Atentatele vizeaza mai multe mall-uri foarte aglomerate

Autoritatile din mai multe tari sunt in alerta dupa ce gruparea terorista somaleza Al-Sabaab a amenintat cu atentate in cele mai mari malluri din Occident. intr-un mesaj video, gruparea islamista afiliata.

Studiu: Mai multe state NATO reduc cheltuielile militare, in ciuda recomandarilor aliantei si in pofida situatiei din Ucraina

Sase state membre NATO, printre care Germania, Canada si Marea Britanie, isi vor reduce cheltuielile militare in 2015, in pofida agresiunii ruse in Ucraina, in timp ce alte sase tari, inclusiv Romania, vor.

Povestea Regiotrans, imperiul creat de fostul milionar Costel Comana, implicat in mai multe scandaluri pentru contracte care ar fi prejudiciat statul

Regiotrans, una din primele companii private de transport feroviar din Romania, a devenit in ultimii ani unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de profil, extinzandu-se tot mai puternic la nivel national, in urma unor contracte identificate ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )