Libnet.ro
UNICEF

21:00

Serena Williams, despre cazul Sarapova: Am fost socata

Adevărul Adevărul,
Serena Williams, despre cazul Sarapova: Am fost socata

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, liderul clasamentului mondial, a declarat, marti, la New York, ca a fost socata cand a auzit vestea ca rusoaica Maria Sarapova a fost depistata pozitiv, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

Sunt socata! Reactia Serenei Williams dupa ce Maria Sarapova a fost prinsa dopata

A doua zi dupa anuntul controlului antidoping pozitiv suferit de rusoaica Maria Sarapova, jucatoarea americana de tenis Serena Williams, nr. 1 mondial, s-a declarat socata. Dar, cum a spus Maria, ea este.

Serena Williams: Maria Sharapova a dat dovada de curaj cand a recunoscut testul antidoping pozitiv

Serena Williams, cea mai buna tenismena din lume la ora actuala, a declarat, marti, ca Maria Sharapova a dat dovada de curaj atunci cand a recunoscut testul antidoping pozitiv. Si Nick Bollettieri, fostul antrenor al tenismenei Maria Sharapova, a declarat ca viata sportivei din Rusia se va schimba radical dupa ce a fost depistata pozitiv in cadrul unui test antidoping care a avut loc in timpul turneului de Mare Slem al Australiei din 2016.

Serena Williams are planuri marete. Pregateste o super-lovitura prin care va intra definitiv in istoria tenisului

Serena Williams nu are rival in circuitul feminin de tenis, dar asta nu o impiedica pe americanca de 34 de ani sa vrea si mai mult.

Serena Williams are planuri marete. Pregateste o superlovitura prin care va intra definitiv in istoria tenisului

Serena Williams nu are rival in circuitul feminin de tenis, dar asta nu o impiedica pe americanca de 34 de ani sa vrea si mai mult.

Ministrul Sanatatii, despre cazul bebelusilor din Arges: Prevederile legale au fost respectate

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, nu a dorit sa spuna daca este sau nu multumit de modul in care a fost gestionat cazul bebelusilor din Arges. Acesta a explicat, insa, ca s-au respectat prevederile legale si toate etapele anchetei epidemiologice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )