Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ministrul Sanatatii, despre cazul bebelusilor din Arges: Prevederile legale au fost respectate

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre cazul bebelusilor din Arges: Prevederile legale au fost respectate

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, nu a dorit sa spuna daca este sau nu multumit de modul in care a fost gestionat cazul bebelusilor din Arges. Acesta a explicat, insa, ca s-au respectat prevederile legale si toate etapele anchetei epidemiologice. continuă pe Adevărul

Cazul bebelusilor din Arges. Ministerul Sanatatii ar trebui sa publice vineri rezultatele anchetei de la Pitesti

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, asteapta vineri rezultatele anchetei de la Spitalul de Pediatrie Pitesti, dupa ce a transmis Corpului sau de Control ca are termen limita pana pe 4 martie pentru a face lumina in cazul bebelusilor din Arges, infectati cu bacteria E. coli.

Au fost evidentiate nereguli de raportare a situatiilor privind bolile transmisibile

Corpul de control al ministrului Sanatatii a depistat nereguli privind respectarea procedurilor de raportare a situatiilor privind bolile transmisibile si infectiile nozocomiale, atat intra, cat si inter-institutional in cazul copiilor din Arges cu sindrom hemolitic-uremic, informeaza Agerpres. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Sanatatii MS), rezultatele actiunii de control au fost inaintate Corpului de control al prim-ministrului.

Ce solutii are Ministrul Sanatatii la criza medicamentelor

Ministrul Sanatatii, Patriciu Cadariu Achimas, a declarat ca oficialii ministerului sunt pe cale sa ajunga la o solutie cu actorii implicati, astfel incat cele 1. 200 de medicamente ieftine sa nu dispara .

Firma de lactate Bradet, reactie dupa ce ancheta DSV a absolvit-o de vina in cazul bebelusilor infectati

Patronul firmei de prelucrare a laptelui Lactate Bradet din Arges, Marius Badea, planuieste sa dezvolte un proiect in care sa implice consumatorii, astfel incat compania sa urmareasca cu prioritate maxima interesele cetateanului roman.

Numarul copiilor internati in spitalele din Arges a crescut

Numarul copiilor internati cu scaune diareice la spitalele din Arges a crescut, in ultimele 24 de ore, de la 41 la 48 de copii, informeaza reprezentantii Prefecturii.

Cosmarul bebelusilor continua. Numarul copiilor din Arges internati cu scaune diareice creste

In spitalele din judetul Arges sunt internati, luni, 48 de copii care prezinta scaune diareice, cu sapte mai multi decat in urma cu o zi, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului, informeaza.

Doi copii din Arges adusi la Bucuresti cu boala diareica acuta

Cei doi copii din judetul Arges care au fost adusi la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, in ultimele doua zile, nu au sindromul hemolitic- uremic, anunta Ministerul Sanatatii. Acestia sufera, in schimb, de o boala diareica acuta, anunta Mediafax.

Doi copii din Arges, internati la Marie Curie

In Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie au fost internati vineri doi copii din judetul Arges, care au fost diagnosticati cu gastroenterocolita acuta, si nu prezinta SHU, un al treilea copil aflandu-se in curs de transfer si diagnostic final, precizeaza Ministerul Sanatatii MS).

ANSVSA: Nu exista legaturi intre branza de vaci incriminata si imbolnavirile copiilor din Arges

ANSVSA a anuntat, vineri, intr-un comunicat, ca nu exista niciun fel de legatura intre branza de vaci provenita de la fabrica incriminata de Ministrul Agriculturii si imbolnavirile copiilor diagnosticati cu.

Criza infectiilor: 43 de copii, internati in continuare in spitalele din Arges

43 de copii mai sunt internati, vineri, in spitalele din judetul Arges, dintre care 32 sunt mai mici de doi ani. Mai mult, nu a fost nesesar niciun transfer la spitalele din Bucuresti, au transmis reprezentantii Prefecturii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )