Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi copii din Arges adusi la Bucuresti cu boala diareica acuta

România Liberă România Liberă,
Doi copii din Arges adusi la Bucuresti cu boala diareica acuta

Cei doi copii din judetul Arges care au fost adusi la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, in ultimele doua zile, nu au sindromul hemolitic- uremic, anunta Ministerul Sanatatii. Acestia sufera, in schimb, de o boala diareica acuta, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Doi copii din Arges, internati la Marie Curie

In Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Marie Curie au fost internati vineri doi copii din judetul Arges, care au fost diagnosticati cu gastroenterocolita acuta, si nu prezinta SHU, un al treilea copil aflandu-se in curs de transfer si diagnostic final, precizeaza Ministerul Sanatatii MS).

inca doi copii din Arges, adusi la spitalul Marie Curie

Doi copii diagnosticati cu boala diareica acuta au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, au anuntat, sambata, reprezentantii.

Trei copii din Arges, diagnosticati cu SHU, internati in continuare in Capitala. Alti doi au fost transferati la Spitalul Marie Curie cu probleme digestive

Trei copii din Arges mai sunt internati, sambata, la Spitalul Marie Curie din Capitala, acestia fiind diagnosticati cu sindorm helomitic-uremic SHU). De altfel, in ultimele 24 de ore, alti doi copilasi cu probleme digestive au fost transferati in Capitala din judetul Arges.

Cinci copii din Arges, internati la Marie Curie. Trei sunt diagnosticati cu sindromul hemolitic-uremic. in spitalele din Arges se afla 41 de micuti

Trei copii din judetul Arges, diagnosticati cu sindromul hemolitic-uremic, mai sunt internati la Spitalul Marie Curie din Capitala. in ultimele 48 de ore insa au mai fost transferati in Bucuresti inca doi copii care au boala diareica acuta. Micutii au fost adusi tot din Arges. in acelasi timp, noua copii cu probleme digestive au ajuns, de sambata pana duminica, in spitalele din Arges.

Alti trei copii cu boala diareica acuta, transferati din Arges la Spitalul Marie Curie. in spitalele din judet mai sunt inca 32 de micuti

Trei copii diagnosticati cu boala diareica acuta au fost transferati in ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Marie Curie din Bucuresti. Doi dintre ei sunt suspecti de sindrom hemoltic uremic, iar in cazul celui de-al treilea, ultimul transferat sambata) diagnosticul este rotavirus.

Cei doi copii transferati din Arges la spitalul Marie Curie nu au sindromul hemolitic-uremic

Cei doi copii care au fost transferati, in ultimele 48 de ore, din Arges la spitalul Marie Curie din Capitala nu au sindromul hemolitic- uremic SHU), acestia suferind de boala diareica acuta, a transmis.

Boala diareica la bebelusi creeaza panica la Vaslui. Autoritati sanitare: Sunt mai putine cazuri decat in mod obisnuit

La nivelul judetului Vaslui boala diareica acuta la bebelusi si copii de varsta prescoala se metine in limite normale.

Klaus Iohannis, despre criza copiilor bolnavi din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este ingrijorat de criza copiilor bolnavi din Arges. intrebat daca a fost informat despre ce se intampla in Arges, presedintle a spus tema il preocupa si ca a.

Urmaresc cu atentie si un pic de ingrijorare situatia copiilor din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca urmareste cu ingrijorare situatia copiilor din Arges, exprimandu-si speranta ca autoritatile isi vor face treaba bine in acest caz.

UPDATE: Mai multi copii din localitatea Pechea au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Directia de Sanatate Publica a activat sistemul de alerta

19 elevi cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, din comuna galateana Pechea, au ajuns, vineri seara, la Spitalul de Copii din Galati cu toxiinfectie alimentara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )