Libnet.ro
UNICEF

05:30

Urmaresc cu atentie si un pic de ingrijorare situatia copiilor din Arges

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Urmaresc cu atentie si un pic de ingrijorare situatia copiilor din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca urmareste cu ingrijorare situatia copiilor din Arges, exprimandu-si speranta ca autoritatile isi vor face treaba bine in acest caz. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis, despre criza copiilor bolnavi din Arges

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca este ingrijorat de criza copiilor bolnavi din Arges. intrebat daca a fost informat despre ce se intampla in Arges, presedintle a spus tema il preocupa si ca a.

Inca un copil cu probleme digestive din Arges a fost transferat in Capitala

Inca un copil cu probleme digestive din Arges, in varsta de sase luni, a fost transferat, marti seara, la spitalul Matei Bals din Bucuresti, bebelusul fiind diagnosticat cu o forma usoara de boala diareica acuta, transmite Mediafax.

E-coli, acoperirea folosita de autoritati in scandalul bebelusilor din Arges

Fiecare dintre explicatiile oficiale, contradictorii si lipsite de baza medicala, vor fi demontate printr-o serie de date si documente atat despre vaccinurile utilizate la noi in tara, cat si despre asocierea acestora cu simptomele copiilor vatamati.

Un afacerist din Arges s-a sinucis. Mai avusese inca patru tentative pana acum

Un om de afaceri din Campulung, Arges, s-a spanzurat in balconul casei. Gheorghe Vladau, 62 de ani, detinea impreuna cu sotia sa un lant de farmacii si, potrivit apropiatilor sai, mai avusese inca patru tentative de suicid pana acum.

REVISTA PRESEI. Boala bebelusilor din Arges nu are inca o cauza certa

Ziarele de joi prezinta ultimele evolutii in cazul bebelusilor care s-au imbolnavit in judetul Arges.

Reactia firmei de lactate, acuzata ca ar fi imbolnavit bebelusii din Arges

Firma de lactate indicata de ANSVSA ca ar fi comercializat o cantitate de 25 de kilograme de branza proaspata de vaca cu bacteria E-coli, societatea Lactate Bradet din Curtea de Arges a postat pe contul de Facebook marti un mesaj in care neaga aceste acuzatii, sustinand lipsa unor rezultate finale concludente si faptul ca testele anterioare nu au confirmat prezenta bacteriei.

Alti 11 copii, internati in spitalele din Arges, in ultimele 24 de ore

11 copii au fost internati, in ultimele 24 de ore, in spitalele din judetul Arges, din cauza scaunelor diareice. Astfel, numarul bebelusilor internati a ajuns, marti, la 62, au anuntat reprezentantii Prefecturii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )